19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B ilk yarıyı lider bitirirse ne olacak?

Spor 17.08.2016 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B ilk yarıyı lider bitirirse ne olacak?

Darıca G.B ilk yarıyı lider bitirirse ne olacak?

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Darıca G.B'de geride kalan 5 günlük çalışma süreci sorunsuz atlatıldı. Dün günü tek idmanla tamamlayan sarı yeşilli futbolcular, akşam antrenmanının ardından lobide eğlenceli bir sohbete tutuldular. Futbolcuların hoş sohbetine Teknik Direktör Ramazan Silin de eşlik ederken, deneyimli teknik patron hem futbolculuk kariyeri hem de daha önce çalıştırmış olduğu takımlarda yaşadığı anılarını futbolcularla paylaşırken, Termal Otel'i lobisinde kahkaha sesleri yükseldi. LİDER BİTİRİN İSTEDİĞİNİZ YERDE KAMP YAPALIM Oldukça neşeli geçen akşam sohbetinin ardından sohbet döndü, dolaştı ve devre arası kampına geldi. Ramazan Hoca devre arasında iyi bir otelde kamp yapmak isteyen futbolcularına,''Ligin ilk devresini lider bitirirseniz, devre arasında çok iyi bir otelde kamp yapmak için yönetimimizden ricada bulunacağıma söz veriyorum. Ben üzerime düşeni yapacağım, sizden de aynı şeyi bekliyorum''dedi.
Darıca G.B ilk yarıyı lider bitirirse ne olacak?

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Darıca G.B'de geride kalan 5 günlük çalışma süreci sorunsuz atlatıldı. Dün günü tek idmanla tamamlayan sarı yeşilli futbolcular, akşam antrenmanının ardından lobide eğlenceli bir sohbete tutuldular. Futbolcuların hoş sohbetine Teknik Direktör Ramazan Silin de eşlik ederken, deneyimli teknik patron hem futbolculuk kariyeri hem de daha önce çalıştırmış olduğu takımlarda yaşadığı anılarını futbolcularla paylaşırken, Termal Otel'i lobisinde kahkaha sesleri yükseldi.

LİDER BİTİRİN İSTEDİĞİNİZ YERDE KAMP YAPALIM

Oldukça neşeli geçen akşam sohbetinin ardından sohbet döndü, dolaştı ve devre arası kampına geldi. Ramazan Hoca devre arasında iyi bir otelde kamp yapmak isteyen futbolcularına,''Ligin ilk devresini lider bitirirseniz, devre arasında çok iyi bir otelde kamp yapmak için yönetimimizden ricada bulunacağıma söz veriyorum. Ben üzerime düşeni yapacağım, sizden de aynı şeyi bekliyorum''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.