Darıca G.B isyanda!

Spor 11.07.2017 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca G.B isyanda!

Türkiye Futbol Federasyonu önümüzdeki sezonun TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, U21 Ligi ve Gelişim Ligleri Statüleri ile 2017 Sezonu Plaj Futbolu Ligi Statüsü'nü kabul etti. Gelişim liglerinde mücadele etmeye hazırlanan Darıca Gençlerbirliği’ni yakından ilgilendiren bir karar çıktı.

KULÜPLER İSYANDA  Statüde 2 ve 3. Lig’de yer alan profesyonel takımların 2017-2018 sezonunda Gelişim Liglerinde (Akademi ligleri) yer almayacakları ve mahalli liglerinde mücadele edecekleri ifade edildi. Alınan bu skandal kararın ardından başta Darıca Gençlerbirliği olmak üzere bir çok kulüp TFF’ye ateş püskürdü ve mantıklı bir gerekçenin belirtilmesi için TFF’yi dilekçe ve faks yağmuruna tuttu. İŞTE O SKANDAL STATÜ’DEKİ AYRINTI Madde 1: Süper Lig ve TFF 1. Lig’de yer alan kulüplerin, Bölgesel Gelişim Ligi (U 14, U 15, U 16) ve Elit Liglerine (U 17, U 19) tüm yaş gruplarında katılmaları zorunludur. Madde 4:) Katılım Formu ve taahhütnamesinde yer alan yükümlülüklerini yerine getirmeyen ve gelişim liglerinin herhangi bir yaş kategorisine katılmayan Süper Lig kulüplerine 500.000.TL1. Lig kulüplerine 100.000.TL para cezası verilir Madde 7:TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüpleri Kulüp Tescil Talimatı hükümleri doğrultusunda sadece illerindeki yerel lig organizasyonlarına katılırlar.
Türkiye Futbol Federasyonu önümüzdeki sezonun TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, U21 Ligi ve Gelişim Ligleri Statüleri ile 2017 Sezonu Plaj Futbolu Ligi Statüsü'nü kabul etti. Gelişim liglerinde mücadele etmeye hazırlanan Darıca Gençlerbirliği’ni yakından ilgilendiren bir karar çıktı.

KULÜPLER İSYANDA 

Statüde 2 ve 3. Lig’de yer alan profesyonel takımların 2017-2018 sezonunda Gelişim Liglerinde (Akademi ligleri) yer almayacakları ve mahalli liglerinde mücadele edecekleri ifade edildi. Alınan bu skandal kararın ardından başta Darıca Gençlerbirliği olmak üzere bir çok kulüp TFF’ye ateş püskürdü ve mantıklı bir gerekçenin belirtilmesi için TFF’yi dilekçe ve faks yağmuruna tuttu.

İŞTE O SKANDAL STATÜ’DEKİ AYRINTI

Madde 1: Süper Lig ve TFF 1. Lig’de yer alan kulüplerin, Bölgesel Gelişim Ligi (U 14, U 15, U 16) ve Elit Liglerine (U 17, U 19) tüm yaş gruplarında katılmaları zorunludur.

Madde 4:) Katılım Formu ve taahhütnamesinde yer alan yükümlülüklerini yerine getirmeyen ve gelişim liglerinin herhangi bir yaş kategorisine katılmayan Süper Lig kulüplerine 500.000.TL1. Lig kulüplerine 100.000.TL para cezası verilir

Madde 7:TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüpleri Kulüp Tescil Talimatı hükümleri doğrultusunda sadece illerindeki yerel lig organizasyonlarına katılırlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.