Darıca G.B kazanmak zorunda

Spor 18.11.2015 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B kazanmak zorunda

Darıca G.B kazanmak zorunda

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, telafisi olmayan bir 90 dakikaya daha çıkıyor. Sahasında Van BŞB ile karşılaşacak olan sarı yeşillilerin kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma bugün saat 13:30’da başlayacak. Kritik mücadeleyi Balıkesir bölgesi hakemlerinden Doğan Altun yönetecek. Altun’un yardımcılıklarını Serdar İla ve Uğur Akalp yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Abdurrahim Gargi. VAN DA ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR Bergama Belediyespor deplasmanından eli boş dönerek istikrarsız gidişatını devm ettiren Darıca G.B, 2 puan geriden takipçisi Van BŞB karşısında 3 puan savaşı verecek. Konuk ekip Van BŞB’de de ligde zor günler geçiriyor. 13 puanda bulunan Doğu temsilcisinde Tarık Daşgün’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Zeki Yılmaz getirildi. 7 haftadır galibiyete hasrete olan Van ekibi Darıca’ya puan almak için gelecek.
Darıca G.B kazanmak zorunda

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, telafisi olmayan bir 90 dakikaya daha çıkıyor. Sahasında Van BŞB ile karşılaşacak olan sarı yeşillilerin kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma bugün saat 13:30’da başlayacak. Kritik mücadeleyi Balıkesir bölgesi hakemlerinden Doğan Altun yönetecek. Altun’un yardımcılıklarını Serdar İla ve Uğur Akalp yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Abdurrahim Gargi.

VAN DA ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Bergama Belediyespor deplasmanından eli boş dönerek istikrarsız gidişatını devm ettiren Darıca G.B, 2 puan geriden takipçisi Van BŞB karşısında 3 puan savaşı verecek. Konuk ekip Van BŞB’de de ligde zor günler geçiriyor. 13 puanda bulunan Doğu temsilcisinde Tarık Daşgün’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Zeki Yılmaz getirildi. 7 haftadır galibiyete hasrete olan Van ekibi Darıca’ya puan almak için gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.