19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B Metehan İnşaat’ı göğsünde taşıyacak!

Spor 30.07.2018 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B Metehan İnşaat’ı göğsünde taşıyacak!

GÖNÜL ADAMI LOKMAN DEMİRTAŞ, DARICA G.B İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA DEVAM EDİYOR

Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı ve özverili yöneticisi Lokman Demirtaş, 2018-2019 sezonunda sarı yeşillilere forma göğüs sponsoru oldu. 10 yıl aradan sonra 2.Lig’de yeşil zemine ayak basacak olan Darıca G.B, Başkan Yardımcısı Demirtaş’ın sahibi olduğu Metehan İnşaat firmasını göğsünde taşıyacak. Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, sarı yeşilli kulüp için elini taşın altına koymaya devam ediyor. Darıca G.B’de yöneticilik görevini üstlendiği günden bu yana sarı yeşilli camia için maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Başkan Yardımcısı Demirtaş, bu kez de forma sponsorluğu üstlendi. 2.Lig’de mücadele edecek olan takımına göğüs reklamı veren gönül adamı Demirtaş, sahibi olduğu Metehan İnşaat firmasının adıyla Darıca G.B’ye katkı sundu. Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural yaptığı açıklamada, ‘’Kıymetli yöneticimiz Lokman beye duyarlı davranışından dolayı Darıca Gençlerbirliği camiası adına teşekkür ederim’’dedi.
GÖNÜL ADAMI LOKMAN DEMİRTAŞ, DARICA G.B İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA DEVAM EDİYOR

Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı ve özverili yöneticisi Lokman Demirtaş, 2018-2019 sezonunda sarı yeşillilere forma göğüs sponsoru oldu. 10 yıl aradan sonra 2.Lig’de yeşil zemine ayak basacak olan Darıca G.B, Başkan Yardımcısı Demirtaş’ın sahibi olduğu Metehan İnşaat firmasını göğsünde taşıyacak.

Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, sarı yeşilli kulüp için elini taşın altına koymaya devam ediyor. Darıca G.B’de yöneticilik görevini üstlendiği günden bu yana sarı yeşilli camia için maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Başkan Yardımcısı Demirtaş, bu kez de forma sponsorluğu üstlendi. 2.Lig’de mücadele edecek olan takımına göğüs reklamı veren gönül adamı Demirtaş, sahibi olduğu Metehan İnşaat firmasının adıyla Darıca G.B’ye katkı sundu. Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural yaptığı açıklamada, ‘’Kıymetli yöneticimiz Lokman beye duyarlı davranışından dolayı Darıca Gençlerbirliği camiası adına teşekkür ederim’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.