19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Darıca G.B’nin gücünü Türk futbolu görecek!’’

Spor 16.10.2018 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Darıca G.B’nin gücünü Türk futbolu görecek!’’

VURAL VE DEMİRTAŞ’TAN İLK AÇIKLAMA:

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kardemir Karabükspor eşleşmesini sıcağı sıcağına gazetemize değerlendirdi. Rakiplerinin ligdeki konumlarıyla ilgilenmediklerini ve her rakibe saygı duyduklarını kaydeden Vural, ‘’Neticede geçen sezona kadar Süper Lig’de mücadele etmiş bir camiaya karşı oynayacağız. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Bizim bu eşleşmedeki en büyük avantajımız kuşkusuz kendi sahamız olacak. Bundan önceki yıllarda olduğu gibi bir kez daha Türk futboluna Darıca Gençlerbirliği’nin kalitesini ve gücünü göstereceğiz’’dedi. DEMİRTAŞ: ÇEKEBİLECEĞİMİZ EN İYİ KURA DİYEBİLİRİM Başkan Vural ile birlikte Darıca G.B’yi kura çekiminde temsil eden Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş da çekebilecekleri en iyi kurayı çektiklerini söyledi. Eşleşmeden memnun olduklarını belirten Demirtaş, ‘’Süper Lig deneyimi olan bir il takımına karşı mücadele edeceğiz. Ancak bizim de kupada hedeflerimiz var. Herkesin bildiği yeni bir yapılanmayla yola çıktık. Hedeflerimiz doğrultusunda kupada bir kez daha ses getirmek istiyoruz. Darıca halkımızı ve Darıca G.B taraftarlarımızı kupa maçında takımımıza destek olmaya davet ediyorum’’şeklinde konuştu.  
VURAL VE DEMİRTAŞ’TAN İLK AÇIKLAMA:

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kardemir Karabükspor eşleşmesini sıcağı sıcağına gazetemize değerlendirdi. Rakiplerinin ligdeki konumlarıyla ilgilenmediklerini ve her rakibe saygı duyduklarını kaydeden Vural, ‘’Neticede geçen sezona kadar Süper Lig’de mücadele etmiş bir camiaya karşı oynayacağız. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Bizim bu eşleşmedeki en büyük avantajımız kuşkusuz kendi sahamız olacak. Bundan önceki yıllarda olduğu gibi bir kez daha Türk futboluna Darıca Gençlerbirliği’nin kalitesini ve gücünü göstereceğiz’’dedi.

DEMİRTAŞ: ÇEKEBİLECEĞİMİZ EN İYİ KURA DİYEBİLİRİM

Başkan Vural ile birlikte Darıca G.B’yi kura çekiminde temsil eden Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş da çekebilecekleri en iyi kurayı çektiklerini söyledi. Eşleşmeden memnun olduklarını belirten Demirtaş, ‘’Süper Lig deneyimi olan bir il takımına karşı mücadele edeceğiz. Ancak bizim de kupada hedeflerimiz var. Herkesin bildiği yeni bir yapılanmayla yola çıktık. Hedeflerimiz doğrultusunda kupada bir kez daha ses getirmek istiyoruz. Darıca halkımızı ve Darıca G.B taraftarlarımızı kupa maçında takımımıza destek olmaya davet ediyorum’’şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.