Darıca G.B’nin rakipleri arasında kimler var?

Spor 10.07.2019 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B’nin rakipleri arasında kimler var?

3.Lig’de gözler grup kuraları heyecanına çevrildi. 10 yıl aradan sonra şampiyon olarak yükseldiği 2.Lig’de tutunamayarak küme düşen temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin yer alacağı 3.Lig’de grup kura çekimi bugün gerçekleşecek. 53 takımın yer aldığı ligi, mevcut 38 takım ile 2. Lig’den düşen 6 ve 3.Lig’e çıkan 9 takım oluşturacak. TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak olan kura çekimi saat 15.00’da gerçekleşecek. Kura çekimine Darıca G.B'yi temsilen kulüp yöneticisi Uğur Kılıç katılacak. 2019-2020 SEZONUNDA 3. LİG’DE MÜCADELE EDECEK OLAN TAKIMLAR  DARICA G.B. A.Ş  Tokatspor Fethiye Manisa Bayrampaşa Ağrı 1970 1877 Alemdağ Yozgatspor 1959 Belediye Derince Somaspor Modafen Kelkit Belediye Hürriyetspor 68 Aksaray Belediyespor Malatya Yeşilyurt Belediyespor Nazilli Belediyespor Nevşehir BLD Tire 1922 Karaköprü Artvin Hopa Erbaa Yomra Silivrispor Batman Petrol Şile Yıldız Büyükçekmece Tepecik Erzin BLD Kozan BLD Karşıyaka Kızılcabölük Esenler Erok Altındağ BLD Çatalca Pazarspor Yeni Orduspor Osmaniye Sultanbeyli Kemerspor Düzcespor Ofspor Elaziz BLD Kocaelispor Karacabey BLD Serik Belediyespor Turgutluspor 24 Erzincanspor Payasspor Halide Edip Adıvar Diyarbekirspor Muğlaspor Adliye Fatsa Belediyespor Cizrespor Gölcükspor 

3.Lig’de gözler grup kuraları heyecanına çevrildi. 10 yıl aradan sonra şampiyon olarak yükseldiği 2.Lig’de tutunamayarak küme düşen temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin yer alacağı 3.Lig’de grup kura çekimi bugün gerçekleşecek. 53 takımın yer aldığı ligi, mevcut 38 takım ile 2. Lig’den düşen 6 ve 3.Lig’e çıkan 9 takım oluşturacak. TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak olan kura çekimi saat 15.00’da gerçekleşecek. Kura çekimine Darıca G.B'yi temsilen kulüp yöneticisi Uğur Kılıç katılacak.

2019-2020 SEZONUNDA 3. LİG’DE MÜCADELE EDECEK OLAN TAKIMLAR

 DARICA G.B. A.Ş 

Tokatspor

Fethiye

Manisa

Bayrampaşa

Ağrı 1970

1877 Alemdağ

Yozgatspor 1959

Belediye Derince

Somaspor

Modafen

Kelkit Belediye Hürriyetspor

68 Aksaray Belediyespor

Malatya Yeşilyurt Belediyespor

Nazilli Belediyespor

Nevşehir BLD

Tire 1922

Karaköprü

Artvin Hopa

Erbaa

Yomra

Silivrispor

Batman Petrol

Şile Yıldız

Büyükçekmece Tepecik

Erzin BLD

Kozan BLD

Karşıyaka

Kızılcabölük

Esenler Erok

Altındağ BLD

Çatalca

Pazarspor

Yeni Orduspor

Osmaniye

Sultanbeyli

Kemerspor

Düzcespor

Ofspor

Elaziz BLD

Kocaelispor

Karacabey BLD

Serik Belediyespor

Turgutluspor

24 Erzincanspor

Payasspor

Halide Edip Adıvar

Diyarbekirspor

Muğlaspor

Adliye

Fatsa Belediyespor

Cizrespor

Gölcükspor 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.