Darıca G.B’nin yeni hocası Kılıç HELALLİK İSTEDİ

Spor 24.05.2017 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca G.B’nin yeni hocası Kılıç HELALLİK İSTEDİ

Darıca Gençlerbirliği’nin yeni Teknik Direktörü Gürses Kılıç, dün Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ve Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül’e veda ziyaretinde bulundu.  Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ziyarette yaptığı konuşmada,” Beraber çıktığımız bu yolda, birbirimizi kırmadan, dökmeden, üzmeden bir sezon geçirdik. Tüm hocalarımızla iyi niyetle güzellikler içerisinde ayrıldık. Hocalarımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.  GÜRSES KILIÇ HELALLİK İSTEDİ Antrenör Gürses Kılıç, “Çorum Belediyespor’da görev yaptığı süre içinde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün, Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ve yönetiminin çok büyük desteğini gördüm. Her zaman yanımızda oldunuz, bize güç verdiniz. Destekleriniz için teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Çorum Belediyespor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu. Kılıç’ın bugün Darıca G.B ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Darıca Gençlerbirliği’nin yeni Teknik Direktörü Gürses Kılıç, dün Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ve Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül’e veda ziyaretinde bulundu.  Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ziyarette yaptığı konuşmada,” Beraber çıktığımız bu yolda, birbirimizi kırmadan, dökmeden, üzmeden bir sezon geçirdik. Tüm hocalarımızla iyi niyetle güzellikler içerisinde ayrıldık. Hocalarımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

GÜRSES KILIÇ HELALLİK İSTEDİ

Antrenör Gürses Kılıç, “Çorum Belediyespor’da görev yaptığı süre içinde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün, Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ve yönetiminin çok büyük desteğini gördüm. Her zaman yanımızda oldunuz, bize güç verdiniz. Destekleriniz için teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Çorum Belediyespor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu. Kılıç’ın bugün Darıca G.B ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.