Darıca G.B ‘PAŞA’lar gibi 3-0

Spor 14.04.2017 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca G.B ‘PAŞA’lar gibi 3-0

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 32’nci haftasında sahasında konuk ettiği Bayrampaşaspor’u 3-0 yenerek 3 puanı 3 golle aldı. Sakaryaspor’un sahasında Bingölspor’la 1-1 berabere kalması sonrasında sarı yeşilli temsilcimiz rakibi ile puan puana geldi.

PERDEYİ ALPER AÇTI Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği oldu. Günün etkili isimlerinden Aziz’le sol kanattan hızlı ataklar geliştiren sarı yeşilliler, mücadelenin 23’ncü dakikasında Alper Tursun’un attığı golle 1-0 öne geçti. ABUZER’E HAKEM BU KEZ DUR DİYEMEDİ Golün ardından konuk ekip atak sayısını arttırsa da hem savunmamız hem de kaleci Gökhan başarılı bir performans sergileyerek rakip forvetlere göz açtırmadı. Darıca Gençlerbirliği’nde Abuzer Gaffar Toplu’nun 28 ve 39’da attığı goller ofsayt gerekçesiyle geçerlik kazanmazken, yıldız golcü bu kez 45’te ağları buldu. Şık bir vuruşla farkı 2’ye çıkaran Abuzer, takımının devreye 2 farklı önde girmesini sağladı. AZİZ SKORU BELİRLEDİ Mücadelenin ikinci yarısında farkı arttırabilecek bir çok pozisyona giren sarı yeşill temsilcimiz, yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. Mücadelenin 90’ncı dakikasında sahneye çıkan günün çalışkan isimlerinden Aziz Kızılgün, maçın skorunu tayin eden golü kaydetti: 3-0
3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 32’nci haftasında sahasında konuk ettiği Bayrampaşaspor’u 3-0 yenerek 3 puanı 3 golle aldı. Sakaryaspor’un sahasında Bingölspor’la 1-1 berabere kalması sonrasında sarı yeşilli temsilcimiz rakibi ile puan puana geldi.

PERDEYİ ALPER AÇTI

Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği oldu. Günün etkili isimlerinden Aziz’le sol kanattan hızlı ataklar geliştiren sarı yeşilliler, mücadelenin 23’ncü dakikasında Alper Tursun’un attığı golle 1-0 öne geçti.

ABUZER’E HAKEM BU KEZ DUR DİYEMEDİ

Golün ardından konuk ekip atak sayısını arttırsa da hem savunmamız hem de kaleci Gökhan başarılı bir performans sergileyerek rakip forvetlere göz açtırmadı. Darıca Gençlerbirliği’nde Abuzer Gaffar Toplu’nun 28 ve 39’da attığı goller ofsayt gerekçesiyle geçerlik kazanmazken, yıldız golcü bu kez 45’te ağları buldu. Şık bir vuruşla farkı 2’ye çıkaran Abuzer, takımının devreye 2 farklı önde girmesini sağladı.

AZİZ SKORU BELİRLEDİ

Mücadelenin ikinci yarısında farkı arttırabilecek bir çok pozisyona giren sarı yeşill temsilcimiz, yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. Mücadelenin 90’ncı dakikasında sahneye çıkan günün çalışkan isimlerinden Aziz Kızılgün, maçın skorunu tayin eden golü kaydetti: 3-0

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.