“Darıca G.B ruhunu canlandıracak maç!”

Spor 15.09.2017 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Darıca G.B ruhunu canlandıracak maç!”

MÜCAHİD VURAL, ANKARA DEMİRSPOR MAÇINI İŞARET GÖSTERDİ VE EKLEDİ:

Darıca Gençlerbirliği yöneticisi Mücahid Vural, yarın oynanacak olan Ankara Demirspor maçı öncesinde alarm verdi. Kritik maç öncesinde açıklamalarda bulunarak maçı önemine değinen Vural, kazanmaktan başka bir seçeneği akıllarına dahi getirmediklerini söyledi. Sezona kötü başladıklarını ve çok değerli 4 puan kaybettiklerini hatırlatan Vural, A.Demirspor maçından alınacak galibiyetle takımın ayağa kalkacağını söyledi. VURAL: BERABERLİĞİ KABUL ETMİYORUZ Vural, ‘’Bu maç Darıca Gençlerbirliği ruhunu yeniden canlandıracak nitelikte büyük önem arz ediyor. Evet, rakibimiz güçlü ve formda ve bir ekip. Fakat hedeflerimiz doğrultusunda kazanmaktan başka çaremiz yok. Beraberliği kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu maçı kazandığımız taktirde iyi bir hava yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.
MÜCAHİD VURAL, ANKARA DEMİRSPOR MAÇINI İŞARET GÖSTERDİ VE EKLEDİ:

Darıca Gençlerbirliği yöneticisi Mücahid Vural, yarın oynanacak olan Ankara Demirspor maçı öncesinde alarm verdi. Kritik maç öncesinde açıklamalarda bulunarak maçı önemine değinen Vural, kazanmaktan başka bir seçeneği akıllarına dahi getirmediklerini söyledi. Sezona kötü başladıklarını ve çok değerli 4 puan kaybettiklerini hatırlatan Vural, A.Demirspor maçından alınacak galibiyetle takımın ayağa kalkacağını söyledi.

VURAL: BERABERLİĞİ KABUL ETMİYORUZ

Vural, ‘’Bu maç Darıca Gençlerbirliği ruhunu yeniden canlandıracak nitelikte büyük önem arz ediyor. Evet, rakibimiz güçlü ve formda ve bir ekip. Fakat hedeflerimiz doğrultusunda kazanmaktan başka çaremiz yok. Beraberliği kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu maçı kazandığımız taktirde iyi bir hava yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.