19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B söktü aldı

Spor 10.09.2018 - 17:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B söktü aldı

HASAN ALTUNTAŞ’IN ÖĞRENCİLERİ SEZONA 3 PUANLA MERHABA DEDİ

Bölgesel Gelişim U-19 Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği Tuzlaspor’u 3-2 mağlup ederek 2018-2019 sezonuna 3 puanla başladı. Nenehatun Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında topun ve oyunun hakimi olan Hasan Altuntaş’ın öğrencileri, aradığı gole 43.dakikada ulaştı. Muhammet Emin Güzelyurt attığı güzel golle takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan sarı yeşilli gençler, mücadelenin 47.dakikasında Muhammet Kızılyar ile farkı 2’ye çıkardı. Bu dakikadan sonra oyunu rölantiye alan sarı yeşilliler kalesinde üst üste 2 gol gördü. ŞOK 2 GOLE RAĞMEN PES ETMEDİK 72’de Gökdeniz Karadeniz, 74’te Yüksel Sevinç ile goller bulan İstanbul temsilcisi skoru bir anda 2-2’ye getirdi. Buna rağmen pes etmeyen Hasan Altuntaş’ın talebeleri, 88.dakikada yeniden öne geçti. İlk golün sahibi Muhammet Emin Güzelyurt, kendisinin 2, takımının ise 3.golünü atarak sarı yeşillileri zafere taşıdı. Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Sutanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Öte yandan Darıca G.B Tuzlaspor’a karşı U-17’lerde 2-2, U-16’larda da 1-1 berabere kalırken, U-15’lerde 3-2 mağlup oldu.
HASAN ALTUNTAŞ’IN ÖĞRENCİLERİ SEZONA 3 PUANLA MERHABA DEDİ

Bölgesel Gelişim U-19 Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği Tuzlaspor’u 3-2 mağlup ederek 2018-2019 sezonuna 3 puanla başladı.

Nenehatun Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında topun ve oyunun hakimi olan Hasan Altuntaş’ın öğrencileri, aradığı gole 43.dakikada ulaştı. Muhammet Emin Güzelyurt attığı güzel golle takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan sarı yeşilli gençler, mücadelenin 47.dakikasında Muhammet Kızılyar ile farkı 2’ye çıkardı. Bu dakikadan sonra oyunu rölantiye alan sarı yeşilliler kalesinde üst üste 2 gol gördü.

ŞOK 2 GOLE RAĞMEN PES ETMEDİK

72’de Gökdeniz Karadeniz, 74’te Yüksel Sevinç ile goller bulan İstanbul temsilcisi skoru bir anda 2-2’ye getirdi. Buna rağmen pes etmeyen Hasan Altuntaş’ın talebeleri, 88.dakikada yeniden öne geçti. İlk golün sahibi Muhammet Emin Güzelyurt, kendisinin 2, takımının ise 3.golünü atarak sarı yeşillileri zafere taşıdı. Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Sutanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Öte yandan Darıca G.B Tuzlaspor’a karşı U-17’lerde 2-2, U-16’larda da 1-1 berabere kalırken, U-15’lerde 3-2 mağlup oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.