GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Darıca G.B standartların çok üstünde!”

Spor 10.08.2018 - 08:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Darıca G.B standartların çok üstünde!”

DARICA G.B’NİN TRANSFERİ ULAŞ ZENGİN HEDEFLERİNİ ‘HEDEF’E ANLATTI

Darıca Gençlerbirliği’nin Altay’dan transfer ettiği 21 yaşındaki stoper Ulaş Zengin gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Darıca G.B’yi tercih etmesinin nedenlerini anlatan Zengin, sarı yeşilli forma altında başarılı olmak istediğini söyledi. Ulaş Zengin yaptığı açıklamada, ‘’Darıca Gençlerbirliği düzenini oturtmuş bir kulüp. Tesisleri ve antrenman sahası bu liglere göre standartların üstünde. Takımdaki isimlere baktığımız zaman da karakterli oyunculardan oluşuyor. Burada başarılı olacağımı düşündüm için Darıca Gençlerbirliği’ni tercih ettim’’dedi. ‘’PLAY-OFF HATTINDA YER ALACAĞIZ’’ Kaliteli bir takım olduklarını ve iyi bir çalışma süreci geçirdiklerini belirten genç stoper, yeni sezonda Play-Off hattında yer alacaklarına inandığını belirtti. Ulaş, ‘’Buradaki hedefim, kadroda devamlı olmak. Başarıdan kastım, birlik beraberlik içerisinde herkesin özverili bir şekilde mücadele ettiği bir takım olabilmek. Uyumu yakaladığımız takdirde lig boyunca Play-Off mücadelesinin içinde olacağımızı düşünüyorum” dedi.
DARICA G.B’NİN TRANSFERİ ULAŞ ZENGİN HEDEFLERİNİ ‘HEDEF’E ANLATTI

Darıca Gençlerbirliği’nin Altay’dan transfer ettiği 21 yaşındaki stoper Ulaş Zengin gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Darıca G.B’yi tercih etmesinin nedenlerini anlatan Zengin, sarı yeşilli forma altında başarılı olmak istediğini söyledi.

Ulaş Zengin yaptığı açıklamada, ‘’Darıca Gençlerbirliği düzenini oturtmuş bir kulüp. Tesisleri ve antrenman sahası bu liglere göre standartların üstünde. Takımdaki isimlere baktığımız zaman da karakterli oyunculardan oluşuyor. Burada başarılı olacağımı düşündüm için Darıca Gençlerbirliği’ni tercih ettim’’dedi.

‘’PLAY-OFF HATTINDA YER ALACAĞIZ’’

Kaliteli bir takım olduklarını ve iyi bir çalışma süreci geçirdiklerini belirten genç stoper, yeni sezonda Play-Off hattında yer alacaklarına inandığını belirtti. Ulaş, ‘’Buradaki hedefim, kadroda devamlı olmak. Başarıdan kastım, birlik beraberlik içerisinde herkesin özverili bir şekilde mücadele ettiği bir takım olabilmek. Uyumu yakaladığımız takdirde lig boyunca Play-Off mücadelesinin içinde olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.