19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B tatsız tuzsuz 0-0

Spor 13.12.2015 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B tatsız tuzsuz 0-0

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, ilk devrenin son haftasında sahasında konuk ettiği Bayburt G.Ö.İ ile golsüz berabere kalarak sahasında 2 puan bıraktı. İlk devreyi 23 puanla tamamlayan sarı yeşilliler, Play-Off’un 9 puan uzağında kaldı.

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off iddiasını sürdürme adına Bayburt G.Ö.İ karşısında mutlak 3 puan parolasıyla çıkan Darıca G.B umduğunu bulamadı. Sakat ve 4 cezalı futbolcusundan yoksun sahaya çıkan Ramazan Silin’în öğrencileri, rakibiyle golsüz berabere kalarak sahasında 2 puan bıraktı. İki takım da maç boyunca dengeli bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip Bayburt G.Ö.İ daha çok topun hakimi olsa da, iki takım da üretkenlikten uzak bir görüntü çizdi. İKİ KALECİMİZ DE YEDEK KULÜBESİNDEYDİ Temsilcimizde Hayrullah ve Yunus Emre bu sezon ilk kez ilk 11’de maça başlarken, sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu sebebiyle yedek kulübesinde iki kaleci Kemal ve Harun oturdu. Konuk ekipte Bayburt G.Ö.İ’de ise tanıdık bir isim Darıca’ya rakip oldu. Bölgemizin tanınan antrenörlerinden Ensar Acar, Bayburt ekibinde yardımcı antrenör olarak temsilcimize rakip oldu. Mücadeleyi yaklaşık 500 sarı yeşilli temsilcimizin taraftarı izlerken, yaklaşık Bin kadar Byaburtlu sporsever takımlarını yalnız bırakmadı.
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, ilk devrenin son haftasında sahasında konuk ettiği Bayburt G.Ö.İ ile golsüz berabere kalarak sahasında 2 puan bıraktı. İlk devreyi 23 puanla tamamlayan sarı yeşilliler, Play-Off’un 9 puan uzağında kaldı.

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off iddiasını sürdürme adına Bayburt G.Ö.İ karşısında mutlak 3 puan parolasıyla çıkan Darıca G.B umduğunu bulamadı. Sakat ve 4 cezalı futbolcusundan yoksun sahaya çıkan Ramazan Silin’în öğrencileri, rakibiyle golsüz berabere kalarak sahasında 2 puan bıraktı. İki takım da maç boyunca dengeli bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip Bayburt G.Ö.İ daha çok topun hakimi olsa da, iki takım da üretkenlikten uzak bir görüntü çizdi.

İKİ KALECİMİZ DE YEDEK KULÜBESİNDEYDİ

Temsilcimizde Hayrullah ve Yunus Emre bu sezon ilk kez ilk 11’de maça başlarken, sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu sebebiyle yedek kulübesinde iki kaleci Kemal ve Harun oturdu. Konuk ekipte Bayburt G.Ö.İ’de ise tanıdık bir isim Darıca’ya rakip oldu. Bölgemizin tanınan antrenörlerinden Ensar Acar, Bayburt ekibinde yardımcı antrenör olarak temsilcimize rakip oldu. Mücadeleyi yaklaşık 500 sarı yeşilli temsilcimizin taraftarı izlerken, yaklaşık Bin kadar Byaburtlu sporsever takımlarını yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.