19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B ünvan sökecek!

Spor 09.02.2017 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca G.B ünvan sökecek!

SARI YEŞİLLİLER LİDERE AĞIR BİR DARBE VURMAYA HAZIRLANIYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Pazar günü Afyonspor deplasmanından 3 puan çıkararak taraftarlarına 3 puan şarkıları söylettirmek istiyor. Rakibin kendi sahasında namağlup ünvanına son vermek isteyen Galip Gündoğdu’nun öğrencileri adeta galibiyet yemini içiyor. Darıca Gençlerbirliği camiasında gözler Pazar günü oynanacak olan Afjet Afyonspor karşılaşmasına çevrilirken, sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarlar Darıca’nın zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılacağına yürekten inanıyor. Temsilcimizin ligdeki kaderini büyük ölçüde belirleyecek olan zorlu 90 dakikadan çıkarılacak olan 3 puan hem puansal hem de psikolojik olarak ibreyi direkt olarak Darıca Gençlerbirliği’ne çevirecek. NAMAĞLUP OLUŞLARI EKSTRA MOTİVASYON Ev sahibi ekibin 32 maçtır sahasında yenilmemesi kuşkusuz sarı yeşilli temsilcimiz için ekstra bir motivasyon kaynağı olurken, Darıca Gençlerbirliği futbolcuları 6 maçlık galibiyet serisini Afyon maçıyla 7’ye çıkarmak istiyorlar. Kritik maç öncesinde adeta galibiyet yemini içen sarı yeşilliler, destansı bir galibiyete imza atarak taraftarlarını sevindirmek istiyor.
SARI YEŞİLLİLER LİDERE AĞIR BİR DARBE VURMAYA HAZIRLANIYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Pazar günü Afyonspor deplasmanından 3 puan çıkararak taraftarlarına 3 puan şarkıları söylettirmek istiyor. Rakibin kendi sahasında namağlup ünvanına son vermek isteyen Galip Gündoğdu’nun öğrencileri adeta galibiyet yemini içiyor.

Darıca Gençlerbirliği camiasında gözler Pazar günü oynanacak olan Afjet Afyonspor karşılaşmasına çevrilirken, sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarlar Darıca’nın zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılacağına yürekten inanıyor. Temsilcimizin ligdeki kaderini büyük ölçüde belirleyecek olan zorlu 90 dakikadan çıkarılacak olan 3 puan hem puansal hem de psikolojik olarak ibreyi direkt olarak Darıca Gençlerbirliği’ne çevirecek.

NAMAĞLUP OLUŞLARI EKSTRA MOTİVASYON

Ev sahibi ekibin 32 maçtır sahasında yenilmemesi kuşkusuz sarı yeşilli temsilcimiz için ekstra bir motivasyon kaynağı olurken, Darıca Gençlerbirliği futbolcuları 6 maçlık galibiyet serisini Afyon maçıyla 7’ye çıkarmak istiyorlar. Kritik maç öncesinde adeta galibiyet yemini içen sarı yeşilliler, destansı bir galibiyete imza atarak taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.