Darıca G.B VAN’a patladı

Spor 18.11.2015 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B VAN’a patladı

Darıca G.B VAN’a patladı

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, sahasında konuk ettiği Van BŞB’yi Emre, Tuncay ve Ömer’in golleriyle 3-0 yenerek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sezonki en farklı galibiyetini aln sarı yeşilliler, iştahlı ve hırslı futboluyla göz doldurdu. 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin 15.haftasında sahasında konuk ettiği Van Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenerek nefes aldı. Maç boyunca çok iyi bir futbol ortaya koyan Ramazan Silin’in öğrencileri ilk yarıda 3 net fırsattan faydalanamazken, Emre ve Tuncay’la 1’er kez de direğe takıldı. İYİ FUTBOL, BOL POZİSYON, 3 GOL İkinci yarının başlama düdüğüyle birlikte rakibini bunaltan Darıca G.B, 49.dakikada Emre Aktaş’ın nefis kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını sürdüren sarı yeşilli temsilcimiz, 56.dakikada Van kalecisi Serkan’ın büyük hatasını affetmeyen Tuncay Fındıkçı’nın aşırtma golüyle farkı 2‘ye çıkardı. Bu dakikadan sonra daha rölantide bir oyun ortaya koyan Darıca G.B 90.dakikada Ömer Demircan’la bir gol daha bularak 3 puanı 3 golle aldı. Darıca G.B, Pazar günü deplasmanda Kastamonu 1966 ile karşı karşıya gelecek.
Darıca G.B VAN’a patladı

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, sahasında konuk ettiği Van BŞB’yi Emre, Tuncay ve Ömer’in golleriyle 3-0 yenerek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sezonki en farklı galibiyetini aln sarı yeşilliler, iştahlı ve hırslı futboluyla göz doldurdu.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin 15.haftasında sahasında konuk ettiği Van Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenerek nefes aldı. Maç boyunca çok iyi bir futbol ortaya koyan Ramazan Silin’in öğrencileri ilk yarıda 3 net fırsattan faydalanamazken, Emre ve Tuncay’la 1’er kez de direğe takıldı.

İYİ FUTBOL, BOL POZİSYON, 3 GOL

İkinci yarının başlama düdüğüyle birlikte rakibini bunaltan Darıca G.B, 49.dakikada Emre Aktaş’ın nefis kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını sürdüren sarı yeşilli temsilcimiz, 56.dakikada Van kalecisi Serkan’ın büyük hatasını affetmeyen Tuncay Fındıkçı’nın aşırtma golüyle farkı 2‘ye çıkardı. Bu dakikadan sonra daha rölantide bir oyun ortaya koyan Darıca G.B 90.dakikada Ömer Demircan’la bir gol daha bularak 3 puanı 3 golle aldı. Darıca G.B, Pazar günü deplasmanda Kastamonu 1966 ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.