Darıca G.B ve Adanaspor rekor kırıyor

Spor 29.02.2016 - 18:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B ve Adanaspor rekor kırıyor

Darıca G.B ve Adanaspor rekor kırıyor

Dardanelspor deplasmanından 1-0’lık zaferle dönerek yenilmezlik ünvanını 11 maça çıkaran sarı yeşilliler, 129 takımın mücadele ettiği profesyonel liglerde PTT 1.Lig lideri Adanaspor’la birlikte son 11 maçta kaybetmeyen iki takımdan biri olarak göze çarpıyor. 3.Lig 3.Grup’ta sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve hayal kırıklığıyla geçen bir 10 haftayı geride bırakan Darıca G.B, Yavuz İncedal’dan boşalan teknik direktörlükkoltuğuna Ramazan Silin’in getirilmesiyle birlikte deyim yerindeyse küllerinden doğdu. Ramazan Silin yönetiminde mücadele ettiği 17 maçta sadece 2 kez kaybeden Darıca G.B, ligde oynadığı son 11 maçta da yenilmedi. Bu periyotta rakiplerini 6 kez mağlup eden Darıca G.B, 4 kez de rakipleriyle yenişemedi. ADANA VE DARICA KAYBETMEDİ Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig dahil toplam 129 takımın mücadele ettiği profesyonel liglerde Adanaspor'la birlikte son 11 haftada kaybetmeyen iki takımdan biri olan Darıca G.B, bu başarılı periyot sonrasında bir maç eksiğiyle Play-Off barajıyla arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Ligin bitimine 10 hafta kala yükselen form grafiğiyle dikkat çeken Darıca G.B; Çatalcaspor, Batman Petrolspor, Van BŞB, Çorum Belediyespor ve Bayburt G.Ö.İ takımlarıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Darıca G.B ve Adanaspor rekor kırıyor

Dardanelspor deplasmanından 1-0’lık zaferle dönerek yenilmezlik ünvanını 11 maça çıkaran sarı yeşilliler, 129 takımın mücadele ettiği profesyonel liglerde PTT 1.Lig lideri Adanaspor’la birlikte son 11 maçta kaybetmeyen iki takımdan biri olarak göze çarpıyor.

3.Lig 3.Grup’ta sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve hayal kırıklığıyla geçen bir 10 haftayı geride bırakan Darıca G.B, Yavuz İncedal’dan boşalan teknik direktörlükkoltuğuna Ramazan Silin’in getirilmesiyle birlikte deyim yerindeyse küllerinden doğdu. Ramazan Silin yönetiminde mücadele ettiği 17 maçta sadece 2 kez kaybeden Darıca G.B, ligde oynadığı son 11 maçta da yenilmedi. Bu periyotta rakiplerini 6 kez mağlup eden Darıca G.B, 4 kez de rakipleriyle yenişemedi.

ADANA VE DARICA KAYBETMEDİ

Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig dahil toplam 129 takımın mücadele ettiği profesyonel liglerde Adanaspor'la birlikte son 11 haftada kaybetmeyen iki takımdan biri olan Darıca G.B, bu başarılı periyot sonrasında bir maç eksiğiyle Play-Off barajıyla arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Ligin bitimine 10 hafta kala yükselen form grafiğiyle dikkat çeken Darıca G.B; Çatalcaspor, Batman Petrolspor, Van BŞB, Çorum Belediyespor ve Bayburt G.Ö.İ takımlarıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.