Darıca G.B yenilgiyi unuttu

Spor 12.02.2016 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B yenilgiyi unuttu

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B’nin ligde son 7 maçtır bileği bükülmüyor. Ligde son yenilgisini 22 Kasım 2015 tarihinde oynanan maçta deplasmanda Kastamonuspor’a karşı 4-0’lık sonuçla alan sarı yeşilliler, o tarihten bu yana oynadığı 7 maçta; 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Ramazan Silin’in öğrencileri, son düdüğe kadar mücadele eden yapısıyla göz dolduruyor. SİLİN’Lİ DARICA İÇERİDE YENİLMEDİ Ligin 10.haftasında oynanan Çine Madranspor maçıyla birlikte göreve başlayan Ramazan Silin2le birlikte kendi sahasında oynadığı hiçbir maçta rakiplerine mağlup olmayan Darıca G.B, bu periyoatta sahasında oynadığı 7 maçta; 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Bu maçlarda rakip ağalra 13 gol atan sarı yeşilli temsilcimiz, kalesinde ise sadece 3 gol gördü.

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B’nin ligde son 7 maçtır bileği bükülmüyor. Ligde son yenilgisini 22 Kasım 2015 tarihinde oynanan maçta deplasmanda Kastamonuspor’a karşı 4-0’lık sonuçla alan sarı yeşilliler, o tarihten bu yana oynadığı 7 maçta; 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Ramazan Silin’in öğrencileri, son düdüğe kadar mücadele eden yapısıyla göz dolduruyor.

SİLİN’Lİ DARICA İÇERİDE YENİLMEDİ

Ligin 10.haftasında oynanan Çine Madranspor maçıyla birlikte göreve başlayan Ramazan Silin2le birlikte kendi sahasında oynadığı hiçbir maçta rakiplerine mağlup olmayan Darıca G.B, bu periyoatta sahasında oynadığı 7 maçta; 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Bu maçlarda rakip ağalra 13 gol atan sarı yeşilli temsilcimiz, kalesinde ise sadece 3 gol gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.