19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B Berat ve Nebi’yi kaybetti!

Spor 26.11.2019 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca G.B Berat ve Nebi’yi kaybetti!

Pazarspor deplasmanından eli boş dönen Darıca Gençlerbirliği, iki oyuncusunu da kart kurbanı verdi. Mücadelenin 41.dakikasında kırmızı kart gören Nebi Tiryakioğlu’nun yanı sıra, 90+2’de sarı kart gören Berat Eyüpoğlu da cezalı duruma düştü. Daha öncesinde Modafen, Kelkit Belediyespor ve Diyarbekirspor maçlarında sarı kart gören Berat, bu sezonki 4.sarı kartını gördü. FERHAT SINIRA DAYANDI Osmaniyespor maçında forma giyemeyecek olan Nebi ve Berat’ın yanı sıra, Pazarspor maçında yaptırdığı penaltı sonrasında sarı kart gören kaptan Ferhat Çoban da ceza sınırına dayandı. Ferhat Osmaniye maçında sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Karacabey Belediyespor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Pazarspor deplasmanından eli boş dönen Darıca Gençlerbirliği, iki oyuncusunu da kart kurbanı verdi. Mücadelenin 41.dakikasında kırmızı kart gören Nebi Tiryakioğlu’nun yanı sıra, 90+2’de sarı kart gören Berat Eyüpoğlu da cezalı duruma düştü. Daha öncesinde Modafen, Kelkit Belediyespor ve Diyarbekirspor maçlarında sarı kart gören Berat, bu sezonki 4.sarı kartını gördü.

FERHAT SINIRA DAYANDI

Osmaniyespor maçında forma giyemeyecek olan Nebi ve Berat’ın yanı sıra, Pazarspor maçında yaptırdığı penaltı sonrasında sarı kart gören kaptan Ferhat Çoban da ceza sınırına dayandı. Ferhat Osmaniye maçında sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Karacabey Belediyespor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.