Darıca G.B komada! 0-1

Spor 19.02.2020 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca G.B komada! 0-1

Olmuyor, olmuyor, olmuyor… Darıca Gençlerbirliği A.Ş, mutlak 3 puan parolasıyla sahasında ağırladığı Kelkit Belediyespor’a 90.dakikada yediği golle 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini 11 maça çıkardı. Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 5’e inen sarı yeşillilerde, topun ağzındaki isim Teknik Direktör Selahattin Dervent. Darıca Gençlerbirliği kan kaybetmeye devam ediyor. 3.Lig 3.Grup’ta maç kazanmayı unutan Darıca Gençlerbirliği, ligin 24.haftasında sahasında konuk ettiği Gümüşhane temsilcisi 1954 Kelkit Belediyespor’a 1-0 yenilerek, bu sezonki 9’ncu mağlubiyetini aldı. Geçen hafta Batman deplasmanından aldığı 1 puanın moraliyle 15 Temmuz Stadı’ndaki maça istekli başlayan taraf olan Darıca G.B, 5.dakikada inanılmaz bir pozisyon yakaladı. Hatalı bir çıkış yapan kaleci Ceyhun Demircan’ı çalımlayarak ceza sahası içine giren Faik Duran, boş kalede topu yan direğe nişanlayarak, çok net bir pozisyonu cömertçe harcadı. 8.dakikada Enes Ocak ile ilk tehlikesini yaratan konuk ekip, Darıca G.B kalesini uzaktan şutlarla yokladı. 4 FORVETLE OYNADIK, GOLÜ YEDİK İlk yarıdan gol sesi çıkmazken, ikinci yarıya Onuray-Ahmet Kutluer değişikliği ile başlayan Darıca G.B, rakip kalede baskı kurmaya çalışsa da orta saha hakimiyetini sağlayamayınca oyunun kontrolünü de bir türlü eline alamadı. Pozisyon üretmekte güçlük çeken Selahattin Dervent’in talebeleri, 80.dakikadan itibaren sahada tam 4 santrafor ile oynadı.  Mücadelenin 90.dakikasında serbest vuruş kazanan Gümüşhane temsilcisinde, ceza sahası dışında bomboş bırakılan Hamza İpekçi uzaktan sert şutuyla topu filelerle buluşturarak takımına 3 puanı kazandıran golü kaydetti. Bu sonucun ardından 31 puanda kalan Darıca G.B, 10’ncu sıraya gerilerken, küme düşme hattı il arasındaki puan farkı da 5’e indi.

Olmuyor, olmuyor, olmuyor… Darıca Gençlerbirliği A.Ş, mutlak 3 puan parolasıyla sahasında ağırladığı Kelkit Belediyespor’a 90.dakikada yediği golle 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini 11 maça çıkardı. Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 5’e inen sarı yeşillilerde, topun ağzındaki isim Teknik Direktör Selahattin Dervent.

Darıca Gençlerbirliği kan kaybetmeye devam ediyor. 3.Lig 3.Grup’ta maç kazanmayı unutan Darıca Gençlerbirliği, ligin 24.haftasında sahasında konuk ettiği Gümüşhane temsilcisi 1954 Kelkit Belediyespor’a 1-0 yenilerek, bu sezonki 9’ncu mağlubiyetini aldı. Geçen hafta Batman deplasmanından aldığı 1 puanın moraliyle 15 Temmuz Stadı’ndaki maça istekli başlayan taraf olan Darıca G.B, 5.dakikada inanılmaz bir pozisyon yakaladı. Hatalı bir çıkış yapan kaleci Ceyhun Demircan’ı çalımlayarak ceza sahası içine giren Faik Duran, boş kalede topu yan direğe nişanlayarak, çok net bir pozisyonu cömertçe harcadı. 8.dakikada Enes Ocak ile ilk tehlikesini yaratan konuk ekip, Darıca G.B kalesini uzaktan şutlarla yokladı.

4 FORVETLE OYNADIK, GOLÜ YEDİK

İlk yarıdan gol sesi çıkmazken, ikinci yarıya Onuray-Ahmet Kutluer değişikliği ile başlayan Darıca G.B, rakip kalede baskı kurmaya çalışsa da orta saha hakimiyetini sağlayamayınca oyunun kontrolünü de bir türlü eline alamadı. Pozisyon üretmekte güçlük çeken Selahattin Dervent’in talebeleri, 80.dakikadan itibaren sahada tam 4 santrafor ile oynadı.  Mücadelenin 90.dakikasında serbest vuruş kazanan Gümüşhane temsilcisinde, ceza sahası dışında bomboş bırakılan Hamza İpekçi uzaktan sert şutuyla topu filelerle buluşturarak takımına 3 puanı kazandıran golü kaydetti. Bu sonucun ardından 31 puanda kalan Darıca G.B, 10’ncu sıraya gerilerken, küme düşme hattı il arasındaki puan farkı da 5’e indi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.