Darıca-Gölcük maçında dostluk rüzgarları

Spor 10.01.2016 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca-Gölcük maçında dostluk rüzgarları

Darıca-Gölcük maçında dostluk rüzgarları

Darıca Gençlerbirliği ile Gölcükspor arasındaki maç çok güzel görüntülere sahne oldu. Her iki takım başkanı ve yöneticileri birbirlerine çok sıcak davrandılar. Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Abdullah Örs'ün ev sahipliğindeki mücadele öncesinde, içinde ve sonundaki yaklaşımlarından ötürü Gölcüksporlu kurmaylar, Darıcalı dostlarına teşekkür etti. Maç öncesi Darıca tarafı, Gölcük tarafına çiçek verdi. Futbolcular maça -Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez- pankartı ile çıktı. GÖLCÜK PROTOKOLÜ TAM KADRO Maçı izleyenler arasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Derincespor eski teknik adamı Ali Asım Balkaya, Gölcükspor eski Teknik Direktörü Ali Beykoz her iki kulübün yöneticileri bulundu. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Afyon'daki program nedeni ile mücadeleyi izleyemedi.
Darıca-Gölcük maçında dostluk rüzgarları

Darıca Gençlerbirliği ile Gölcükspor arasındaki maç çok güzel görüntülere sahne oldu.
Her iki takım başkanı ve yöneticileri birbirlerine çok sıcak davrandılar. Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Abdullah Örs'ün ev sahipliğindeki mücadele öncesinde, içinde ve sonundaki yaklaşımlarından ötürü Gölcüksporlu kurmaylar, Darıcalı dostlarına teşekkür etti. Maç öncesi Darıca tarafı, Gölcük tarafına çiçek verdi. Futbolcular maça -Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez- pankartı ile çıktı.

GÖLCÜK PROTOKOLÜ TAM KADRO

Maçı izleyenler arasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Derincespor eski teknik adamı Ali Asım Balkaya, Gölcükspor eski Teknik Direktörü Ali Beykoz her iki kulübün yöneticileri bulundu. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Afyon'daki program nedeni ile mücadeleyi izleyemedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.