Darıca halkı tarih yazdı!

Spor 27.02.2019 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca halkı tarih yazdı!

KONGREDE ZAFER CAFER KARA BAŞKANLIĞINDAKİ DARICA HALKI OLDU

85 yıllık çınar Darıca Gençlerbirliği’nde bugün tarihi bir kongre yaşandı. Kongrede dşvana son dakikada sunulan taraftarların ve Darıca halkının bulunduğu Cafer Kara başkanlığındaki liste, Ertuğrul Işık başkanlığındaki diğer listeye 26’ya 3’lük fark atarak tarih yazdı. Darıca Gençlerbirliği’nde son yılların en unutulmaz kongre heyecanı yaşandı. Kulüp tesislerinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Arif Gülen’e yakın bir isim olarak bilinen Ertuğrul Işık’ın başkan olacağı tahmin edilirken, son sözü Darıca halkı söyledi. Bilal Ulusoy’un divan başkanlığı, Özkan Keçecioğlu ve Bülent Özdinçer’in katip üyelikleri yaptığı divan başkanlığına Cafer Kara’nın başkanlığında ikinci bir yönetim kurulu listesi sunuldu. Işık ve Kara’nın yarıştığı kongrede, 26’ya 3’lük ezici farkla Darıca G.B Spor Kulübü Derneği’nin yeni başkanı Cafer Kara oldu.
KONGREDE ZAFER CAFER KARA BAŞKANLIĞINDAKİ DARICA HALKI OLDU

85 yıllık çınar Darıca Gençlerbirliği’nde bugün tarihi bir kongre yaşandı. Kongrede dşvana son dakikada sunulan taraftarların ve Darıca halkının bulunduğu Cafer Kara başkanlığındaki liste, Ertuğrul Işık başkanlığındaki diğer listeye 26’ya 3’lük fark atarak tarih yazdı.

Darıca Gençlerbirliği’nde son yılların en unutulmaz kongre heyecanı yaşandı. Kulüp tesislerinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Arif Gülen’e yakın bir isim olarak bilinen Ertuğrul Işık’ın başkan olacağı tahmin edilirken, son sözü Darıca halkı söyledi. Bilal Ulusoy’un divan başkanlığı, Özkan Keçecioğlu ve Bülent Özdinçer’in katip üyelikleri yaptığı divan başkanlığına Cafer Kara’nın başkanlığında ikinci bir yönetim kurulu listesi sunuldu. Işık ve Kara’nın yarıştığı kongrede, 26’ya 3’lük ezici farkla Darıca G.B Spor Kulübü Derneği’nin yeni başkanı Cafer Kara oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.