Darıca hesap görecek!

Spor 16.02.2017 - 08:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca hesap görecek!

Afjet Afyonspor yenilgisinin izlerini unutmaya çalışan Darıca G.B, gözünü Sultanbeyli maçına çevirdi. Ligin ilk yarısında rakibine 3-1 yenilen sarı yeşilli temsilcimiz, rövanş maçını alarak sürprize izin vermek istemiyor. 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, ligin 23.haftasında telafisi olmayan maçta sahasında Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek. Ligin ilk yarısında rakibine 3-1 mağlup olan sarı yeşilliler, rövanşta hesap görmeye çalışacak. Rövanş karşılaşmasında rakibine puan şansı tanımak istemeyen Darıca G.B takımı, zirve yarışında var olma adına galibiyet dışında başka bir ihtimali akıllara dahi getirmiyor. Geçen hafta sahasında Sakaryaspor’a yenilerek küme düşme tehlikesini derinden yaşayan İstanbul temsilcisi de, Darıca deplasmanına en kötü 1 puan almak için gelecek.

Afjet Afyonspor yenilgisinin izlerini unutmaya çalışan Darıca G.B, gözünü Sultanbeyli maçına çevirdi. Ligin ilk yarısında rakibine 3-1 yenilen sarı yeşilli temsilcimiz, rövanş maçını alarak sürprize izin vermek istemiyor.

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, ligin 23.haftasında telafisi olmayan maçta sahasında Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek. Ligin ilk yarısında rakibine 3-1 mağlup olan sarı yeşilliler, rövanşta hesap görmeye çalışacak. Rövanş karşılaşmasında rakibine puan şansı tanımak istemeyen Darıca G.B takımı, zirve yarışında var olma adına galibiyet dışında başka bir ihtimali akıllara dahi getirmiyor. Geçen hafta sahasında Sakaryaspor’a yenilerek küme düşme tehlikesini derinden yaşayan İstanbul temsilcisi de, Darıca deplasmanına en kötü 1 puan almak için gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.