Darıca için ezberlenecek maç

Spor 31.03.2017 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca için ezberlenecek maç

Darıca G.B Karadeniz deplasmanında Orduspor’u 3 golle yenerek aldığı moralle Güneydoğu Temsilcisi Diyarbekirspor’u ağırlayacak

Afyonspor’un rakibi ile berabere kalmasının ardından şampiyonluk yolunda ümitlerini sürdüren sarı yeşilli temsilcimizi ekibinde oynayacağı bu karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılması planlanıyor. Teknik Direktör Galip Gündoğfu, futbolcularını Orduspor galibiyetinin ardından evinde oynayacağı Diyarbekirspor maçına motive ederken oyuncuların moralli durumu teknik adamda da memnuniyet yaratıyor. HER İHTİMAL DÜŞÜNÜLÜYOR Darıca G.B şampiyonluk hedefinde ki ümitlerini sezonun son maçının son dakikasına kadar sürdürmek isterken öte yandan muhtemel bir play off mücadelesinde Diyarbekirspor ile karşılaşma ihtimaline karşı rakibini bu maçta ekstra analiz etmek istiyor.  Bilindiği üzere sezon sonunda sezonu 3. Bitiren takım ile 4. Bitiren takım play off mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Puan cetvelinde bugüngü görünüm ise 3.sırada sarı yeşilli temsilcimiz 4.sırada Diyarbekirspor bulunuyor. Pazar günü oynanacak karşılaşmada düdük İstanbul Bölgesi hakemlerinde Çağdaş Altay da olurken kendisine yardımcılığı Salim Şanlıer, Okan Akbal yapacak. Saat 15.00’da başlayacak olan karşılaşmaya Darıcalı futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniliyor.
Darıca G.B Karadeniz deplasmanında Orduspor’u 3 golle yenerek aldığı moralle Güneydoğu Temsilcisi Diyarbekirspor’u ağırlayacak

Afyonspor’un rakibi ile berabere kalmasının ardından şampiyonluk yolunda ümitlerini sürdüren sarı yeşilli temsilcimizi ekibinde oynayacağı bu karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılması planlanıyor. Teknik Direktör Galip Gündoğfu, futbolcularını Orduspor galibiyetinin ardından evinde oynayacağı Diyarbekirspor maçına motive ederken oyuncuların moralli durumu teknik adamda da memnuniyet yaratıyor.

HER İHTİMAL DÜŞÜNÜLÜYOR

Darıca G.B şampiyonluk hedefinde ki ümitlerini sezonun son maçının son dakikasına kadar sürdürmek isterken öte yandan muhtemel bir play off mücadelesinde Diyarbekirspor ile karşılaşma ihtimaline karşı rakibini bu maçta ekstra analiz etmek istiyor.  Bilindiği üzere sezon sonunda sezonu 3. Bitiren takım ile 4. Bitiren takım play off mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Puan cetvelinde bugüngü görünüm ise 3.sırada sarı yeşilli temsilcimiz 4.sırada Diyarbekirspor bulunuyor. Pazar günü oynanacak karşılaşmada düdük İstanbul Bölgesi hakemlerinde Çağdaş Altay da olurken kendisine yardımcılığı Salim Şanlıer, Okan Akbal yapacak. Saat 15.00’da başlayacak olan karşılaşmaya Darıcalı futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.