Darıca için İsmetpaşa'ya koştular

Spor 30.11.2016 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca için İsmetpaşa'ya koştular

Darıca için İsmetpaşa'ya koştular

Tarihi günlerinden birini yaşayan Darıca G.B'nin Beşiktaş ile oynadığı kupa maçına Darıca'dan bir çok spor sever gitti. Çok sayıda iş, siyasi ve spor adamı mücadeleyi yerinde takip ederken, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin, Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, Darıca G.B Başkan Yardımcısı Metin İnan, bölgemizin önde gelen spor adamlarından Halim Ceyran, Feridun Bayar, Muhammet Ali Özdağ ile Çayırovaspor alt yapı hocaları da mücadeleyi izledi. İL SPOR MÜDÜRÜ MUZAFFER CİNTİMAR, KASKF BAŞKANI MURAT AYDIN, KOCAELİSPOR BAŞKANI BAHRİ YAVUZ, MAÇIN DEVRE ARASINDA OBJEKTİFLERİMİZE BÖYLE POZ VERDİLER GEBZESPOR CAMİASININ TANIDIK SİMALARINDAN TUNCAY ULUÇAY VE ÇAĞRI TURHAN DA İSMETPAŞA DA MAÇI İZLEYENLER ARASINDAYDILAR DARICA'NIN TANINAN MEKANLARINDAN G.ANTEP ÖZEN KEBAP SALONU İŞLETMECİLERİ DE DARICA G.B'YE DESTEK VERDİLER
Darıca için İsmetpaşa'ya koştular

Tarihi günlerinden birini yaşayan Darıca G.B'nin Beşiktaş ile oynadığı kupa maçına Darıca'dan bir çok spor sever gitti. Çok sayıda iş, siyasi ve spor adamı mücadeleyi yerinde takip ederken, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin, Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, Darıca G.B Başkan Yardımcısı Metin İnan, bölgemizin önde gelen spor adamlarından Halim Ceyran, Feridun Bayar, Muhammet Ali Özdağ ile Çayırovaspor alt yapı hocaları da mücadeleyi izledi.

İL SPOR MÜDÜRÜ MUZAFFER CİNTİMAR, KASKF BAŞKANI MURAT AYDIN, KOCAELİSPOR BAŞKANI BAHRİ YAVUZ, MAÇIN DEVRE ARASINDA OBJEKTİFLERİMİZE BÖYLE POZ VERDİLER

GEBZESPOR CAMİASININ TANIDIK SİMALARINDAN TUNCAY ULUÇAY VE ÇAĞRI TURHAN DA İSMETPAŞA DA MAÇI İZLEYENLER ARASINDAYDILAR

DARICA'NIN TANINAN MEKANLARINDAN G.ANTEP ÖZEN KEBAP SALONU İŞLETMECİLERİ DE DARICA G.B'YE DESTEK VERDİLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.