19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca İkinci Özel Maçını oynuyor

Spor 15.08.2016 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca İkinci Özel Maçını oynuyor

Kocaeli Birlikspor ile ilk hazırlık maçını Darıca Stadı'nda oynayan sarı yeşilli temsilcimiz ikinci özel maçında Silivrispor ile karşılaşacak. Bolu'da oynanacak olan karşılaşmayı saat 16.30'dan itibaren tüm detaylarını ve maçın özel anlarını sitemizden takip edebilirsiniz...

Karşılaşma Başladı           Saat 16.30'da oynanacağı belirtilen karşılaşma yaklaşık yarım satt erken başladı. İki takımda henüz ağları bulamadı. Top daha çok sarı yeşilli temsilcimizde ancak skoru değiştirecek bir gelişme yok. Darıca G.B sahada Veysel, Selçuk, İhsan, Alper, İlyas, Gökhan Solak, Sinan, Cafercan, Aziz, Levent, Murat Can onbiri ile mücadele ediyor. Dakika 20: Levent'in sağ kanattan ortasında Murat Can'ın kafa vuruşu üst direkte patladı. Dakika 24: İki takımda antenman maçı yaptıklarının farkında. Sanki beşe iki çalışması yapıyor. Maçta bol pas var. Ancak skor yok. Dakika 29: Silivrispor topla daha çok oynayan takım konumunda... İstanbul ekibi genç ve koşan orta saha yapısıyla ayağa paslarla hücuma çıkıyor. Dakika 32: Temsilcimiz Darıca G.B, final paslarında isabet sağlayamıyor. Temsilcimizde bu dakikaya kadar en hareketli isim olarak Murat Can Bölükbaşı göze çarpıyor.   Dakika 40: Sinan'ın kullandığı frikik kalecide kaldı Dakika 42: Bu dakikalarda sarı yeşilli temsilcimiz rakip kalede baskısını arttırdı Dakika 45:Silivrispor sol kanattan kalemizde tehlike yarattı. İhsan son anda kademeye girerek topu uzaklaştırdı İlk yarı bitti  *******************   İkinci Yarı Başladı               Karşılaşmayı Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ve Gölcükspor'dan tanıdığımız Teknik Adam Ali Beykoz birlikte izliyorlar Dakika 48: İhsan'ın ters vuruşu üst direği sıyırarak kornere gitti Dakika 60: İkinci yarıda oyuna giren Uğur Karakoç, savunma arkasına sarktı. Sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Uğur, kaleciyi geçemedi. Dakika 65: Darıca G.B ilk kez böylesine organize bir atak geliştirdi. Sağ kanatta Uğur'la başlalayan atak pozisyonu sonrasında ayağa pas yapan sarı yeşillilerde Metehen Kerem'e, Kerem'de Lokman'a güzel bir pas verdi. Lokman'ın şık ortasında top Serhan'ın kafasını sıyırarak dışarı gitti. Bu güzel atak spor severler tarafından alkış aldı.   Hayrullah yerde kaldı Penaltı  GOOOLLLL Darıca G.B 1-0 Silivrispor  Lokman Akyıldız topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi   Dkika 88:Kerem Kaya, sakatlığı sebebiyle yerini İlyas'a bıraktı       MAÇ BİTTİ
Kocaeli Birlikspor ile ilk hazırlık maçını Darıca Stadı'nda oynayan sarı yeşilli temsilcimiz ikinci özel maçında Silivrispor ile karşılaşacak. Bolu'da oynanacak olan karşılaşmayı saat 16.30'dan itibaren tüm detaylarını ve maçın özel anlarını sitemizden takip edebilirsiniz...

Karşılaşma Başladı

 

 

 

 

 

Saat 16.30'da oynanacağı belirtilen karşılaşma yaklaşık yarım satt erken başladı. İki takımda henüz ağları bulamadı. Top daha çok sarı yeşilli temsilcimizde ancak skoru değiştirecek bir gelişme yok.

Darıca G.B sahada Veysel, Selçuk, İhsan, Alper, İlyas, Gökhan Solak, Sinan, Cafercan, Aziz, Levent, Murat Can onbiri ile mücadele ediyor.

Dakika 20: Levent'in sağ kanattan ortasında Murat Can'ın kafa vuruşu üst direkte patladı.

Dakika 24: İki takımda antenman maçı yaptıklarının farkında. Sanki beşe iki çalışması yapıyor. Maçta bol pas var. Ancak skor yok.

Dakika 29: Silivrispor topla daha çok oynayan takım konumunda... İstanbul ekibi genç ve koşan orta saha yapısıyla ayağa paslarla hücuma çıkıyor.

Dakika 32: Temsilcimiz Darıca G.B, final paslarında isabet sağlayamıyor.

Temsilcimizde bu dakikaya kadar en hareketli isim olarak Murat Can Bölükbaşı göze çarpıyor.

 

Dakika 40: Sinan'ın kullandığı frikik kalecide kaldı

Dakika 42: Bu dakikalarda sarı yeşilli temsilcimiz rakip kalede baskısını arttırdı

Dakika 45:Silivrispor sol kanattan kalemizde tehlike yarattı. İhsan son anda kademeye girerek topu uzaklaştırdı

İlk yarı bitti

 *******************

 

İkinci Yarı Başladı
 

 

 

 

 

 

 

Karşılaşmayı Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ve Gölcükspor'dan tanıdığımız Teknik Adam Ali Beykoz birlikte izliyorlar

Dakika 48: İhsan'ın ters vuruşu üst direği sıyırarak kornere gitti

Dakika 60: İkinci yarıda oyuna giren Uğur Karakoç, savunma arkasına sarktı. Sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Uğur, kaleciyi geçemedi.

Dakika 65: Darıca G.B ilk kez böylesine organize bir atak geliştirdi. Sağ kanatta Uğur'la başlalayan atak pozisyonu sonrasında ayağa pas yapan sarı yeşillilerde Metehen Kerem'e, Kerem'de Lokman'a güzel bir pas verdi. Lokman'ın şık ortasında top Serhan'ın kafasını sıyırarak dışarı gitti. Bu güzel atak spor severler tarafından alkış aldı.

 

Hayrullah yerde kaldı Penaltı  GOOOLLLL Darıca G.B 1-0 Silivrispor 

Lokman Akyıldız topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi

 

Dkika 88:Kerem Kaya, sakatlığı sebebiyle yerini İlyas'a bıraktı
 

 

 

MAÇ BİTTİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.