Darıca Karabüklüler’den Gösterişli Açılış

Darıca 28.01.2018 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Karabüklüler’den Gösterişli Açılış

Darıca Karabüklüler Derneği yeni bir mülk edinip, derneklerinin açılışını gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen açılışa; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirtaş, sivil toplum kuruluşları, dernek başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ve Karabüklüler katıldı. Gerçekleştirilen açılışta konuşan Darıca Karabüklüler Dernek Başkanı Arif Yenigökgöz, “Derneğimizin yeni mülkünün açılışına hepiniz hoş geldiniz. Mülk edinmemiz için bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” dedi. DESTEK OLDUK Dernek başkanı Yenigökgöz’ün ardından AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Bıyık, “Darıca Karabüklüler Derneği bildiğimiz bir dernek. Açıldığı ilk günden bu yana yanlarında olduk. Mülk edinirken desteklerimizi esirgemedik. Bugün buraya baktığımızda hoş bir ortam içerisindeyiz. Buranın mülk edinmesinde desteklerini esirgemeyen herkesin öbür dünyada misli misli karşılığını alacağını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu güzel topluluğu da bir araya getiren dernek başkanımıza ve Karabüklülere teşekkür ederim” diye konuştu. DERNEKTE HERKES YER BULMALI Başkan Bıyık’ın ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bir konuşma yaptı. Başkan Karabacak konuşmasında, “Böylesinde güzel bir mekânın alınmasında biz de destek olduk. Dernekçilik kolay olmuyor. Hemşeri dernekleri çok önemlidir. Bununla birlikte burada sadece Karabüklüler barınırsa bu iş çok başarılı olmuş sayılmaz. Derneğin içerisinde başka şehirli insanlarımızın da yer bulması gerekir. Ama derneğin bu hale gelmesinde önceki dönem dernek başkanları dahil olmak üzere herkesi tebrik ederim. Derneğimizin yeni mülkü hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi. DÖRDÜNCÜ GELİŞİM Başkan Karabacak’ın ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bir konuşma yaptı. Yaman, “Bu derneğe dördüncü gelişim. Her gelişim de yeni şeyler yapılarak dernek biraz daha güzelleşiyor. Bu mülkü beraber edindik. Ben dernek başkanımızı ve Karabüklü hemşerilerimiz tebrik ediyorum.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından dernek açılışı kurdele kesimi ile gerçekleştirildi. Dernek açılışından sonra ise Karabüklüler, kış ayları nedeni ile azalan kan stoklarına destek olmak amaçlı Kızılay’a kan verdi.
Darıca Karabüklüler Derneği yeni bir mülk edinip, derneklerinin açılışını gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen açılışa; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirtaş, sivil toplum kuruluşları, dernek başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ve Karabüklüler katıldı. Gerçekleştirilen açılışta konuşan Darıca Karabüklüler Dernek Başkanı Arif Yenigökgöz, “Derneğimizin yeni mülkünün açılışına hepiniz hoş geldiniz. Mülk edinmemiz için bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” dedi.

DESTEK OLDUK

Dernek başkanı Yenigökgöz’ün ardından AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Bıyık, “Darıca Karabüklüler Derneği bildiğimiz bir dernek. Açıldığı ilk günden bu yana yanlarında olduk. Mülk edinirken desteklerimizi esirgemedik. Bugün buraya baktığımızda hoş bir ortam içerisindeyiz. Buranın mülk edinmesinde desteklerini esirgemeyen herkesin öbür dünyada misli misli karşılığını alacağını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu güzel topluluğu da bir araya getiren dernek başkanımıza ve Karabüklülere teşekkür ederim” diye konuştu.

DERNEKTE HERKES YER BULMALI

Başkan Bıyık’ın ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bir konuşma yaptı. Başkan Karabacak konuşmasında, “Böylesinde güzel bir mekânın alınmasında biz de destek olduk. Dernekçilik kolay olmuyor. Hemşeri dernekleri çok önemlidir. Bununla birlikte burada sadece Karabüklüler barınırsa bu iş çok başarılı olmuş sayılmaz. Derneğin içerisinde başka şehirli insanlarımızın da yer bulması gerekir. Ama derneğin bu hale gelmesinde önceki dönem dernek başkanları dahil olmak üzere herkesi tebrik ederim. Derneğimizin yeni mülkü hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

DÖRDÜNCÜ GELİŞİM

Başkan Karabacak’ın ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bir konuşma yaptı. Yaman, “Bu derneğe dördüncü gelişim. Her gelişim de yeni şeyler yapılarak dernek biraz daha güzelleşiyor. Bu mülkü beraber edindik. Ben dernek başkanımızı ve Karabüklü hemşerilerimiz tebrik ediyorum.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından dernek açılışı kurdele kesimi ile gerçekleştirildi. Dernek açılışından sonra ise Karabüklüler, kış ayları nedeni ile azalan kan stoklarına destek olmak amaçlı Kızılay’a kan verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.