Darıca Karslılar Derneği'nden örnek program

Darıca 26.10.2016 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Karslılar Derneği'nden örnek program

Darıca Karslılar Derneği, Darıca Hospital Park Hastanesi işbirliği ile Diyabet ve Obezite Cerrahi Yöntemle tedavi yöntemi adlı programa imza attılar.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde  saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını  Darıca Karslılar Dernek Başkanı Nevzat Aytekin yaptı. Aytekin yaptığı konuşmada ''Darıca Karslılar Derneği olarak bir çok programa ev sahipliği yapmanın mutluluğu içindeyiz. İşte bunlardan birini şu anda yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde Cumhuriyet bayramı ve Kars'ın kurtuluşunu hep birlikte kutlamış olacağız. Şubat ayında ise nasip olursa tüm hemşerilerimizi davet edip kaz gecesi yapacağız.  Bu süreç içinde emeği geçen Yönetimdeki tüm arkadaşlarıma üyelerime ve siz davetlilere Çok teşekkür ederim'' dedi.  Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde Yapılan program  Op. Dr. Kerim Güzel'in Diyabet ve Obezit hastalıkları programı ile devam etti.
Darıca Karslılar Derneği, Darıca Hospital Park Hastanesi işbirliği ile Diyabet ve Obezite Cerrahi Yöntemle tedavi yöntemi adlı programa imza attılar.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde  saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını  Darıca Karslılar Dernek Başkanı Nevzat Aytekin yaptı.

Aytekin yaptığı konuşmada ''Darıca Karslılar Derneği olarak bir çok programa ev sahipliği yapmanın mutluluğu içindeyiz. İşte bunlardan birini şu anda yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde Cumhuriyet bayramı ve Kars'ın kurtuluşunu hep birlikte kutlamış olacağız. Şubat ayında ise nasip olursa tüm hemşerilerimizi davet edip kaz gecesi yapacağız.  Bu süreç içinde emeği geçen Yönetimdeki tüm arkadaşlarıma üyelerime ve siz davetlilere Çok teşekkür ederim'' dedi.  Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde Yapılan program  Op. Dr. Kerim Güzel'in Diyabet ve Obezit hastalıkları programı ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.