Darıca Kaymakamlığı’ndan Elâzığ’a yardım eli!

Darıca 13.02.2020 - 13:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Kaymakamlığı’ndan Elâzığ’a yardım eli!

Elazığ ve çevresinde geçtiğimiz haftalarda meydana gelen depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Darıca Kaymakamlığı topladığı yardım malzemelerini dün bölgeye yollarken Darıca Kaymakamı Ömer Karaman “Bu millet zor günlerin insanıdır, yaralar sarılacaktır” dedi. Elazığ ve çevresinde geçtiğimiz haftalarda meydana gelen deprem sonrasında yaralar sarılmaya devam ediyor. Bölgedeki depremzedelere bir yardımda da Darıca Kaymakamlığından geldi. Yardım malzemeleri dün deprem bölgesine gönderilirken Darıca Kaymakamı Ömer Karaman kaymakamlık binası önünde bir konuşma yaparak yardımda bulunan tüm STK, dernek ve hayırseverlere teşekkürlerini sunduğunu ve “Yardımlarımızı Allah kabul etsin” dedi. ÜZERİMİZE DÜŞENİ GERÇEKLEŞTİRDİK Biz büyük bir aileyiz diyen Kaymakam Karaman, “Tüm derneklerimize, tüm STK temsilcilerimize ve hayırseverlere teşekkür ederiz. Valilikten böyle bir yardım çağrısı aldık. Üzerimize düşeni yaptık. Çok kıymetli bir kampanya oldu. Oradaki acıların ortağıyız. Depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Bu millet zor günlerin insanıdır, yaralar sarılacaktır. Herkesin desteklerinden dolayı teşekkür ederim, kayıplarımıza Allahtan rahmet kalanlara şifa diliyorum” dedi.

Elazığ ve çevresinde geçtiğimiz haftalarda meydana gelen depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Darıca Kaymakamlığı topladığı yardım malzemelerini dün bölgeye yollarken Darıca Kaymakamı Ömer Karaman “Bu millet zor günlerin insanıdır, yaralar sarılacaktır” dedi.

Elazığ ve çevresinde geçtiğimiz haftalarda meydana gelen deprem sonrasında yaralar sarılmaya devam ediyor. Bölgedeki depremzedelere bir yardımda da Darıca Kaymakamlığından geldi. Yardım malzemeleri dün deprem bölgesine gönderilirken Darıca Kaymakamı Ömer Karaman kaymakamlık binası önünde bir konuşma yaparak yardımda bulunan tüm STK, dernek ve hayırseverlere teşekkürlerini sunduğunu ve “Yardımlarımızı Allah kabul etsin” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Biz büyük bir aileyiz diyen Kaymakam Karaman, “Tüm derneklerimize, tüm STK temsilcilerimize ve hayırseverlere teşekkür ederiz. Valilikten böyle bir yardım çağrısı aldık. Üzerimize düşeni yaptık. Çok kıymetli bir kampanya oldu. Oradaki acıların ortağıyız. Depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Bu millet zor günlerin insanıdır, yaralar sarılacaktır. Herkesin desteklerinden dolayı teşekkür ederim, kayıplarımıza Allahtan rahmet kalanlara şifa diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.