GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca Kitap günleri 28 Şubat’ta

Kültür-Sanat 21.02.2020 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Kitap günleri 28 Şubat’ta

Darıca Belediyesi önemli bir kültürel hizmete imza atmaya hazırlanıyor. İlk düzenlenecek olan ve Adnan Menderes Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Darıca Kitap Fuarı 28 Şubatta kapılarını açacak, açılış töreni ise 2 Mart günü gerçekleşecek. Fuar 8 Mart tarihinde sona erecek. DARICA’DA BİR İLK GERÇEKLEŞECEK Darıca Belediyesi çok önemli bir kültürel hizmete imza atacak. İlki gerçekleştirilecek olan Darıca Kitap Günleri, 28 Şubatta kapılarını açacak, açılış töreni ise 2 Mart günü gerçekleşecek. Fuar 8 Mart tarihinde sona erecek. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinde başlayacak olan bu kültürel şölende bir milyon kitap, 60 yayınevi, 60 yazar, imza günleri ve söyleşiler bizlerle olacak. Aynı zamanda daha pek çok farklı sürprizin yaşanacağı 1. Darıca Kitap Fuarında oldukça renkli anlar yaşanmış olacak. BAŞKAN BIYIK’IN KATKILARIYLA Adnan Menderes Kültür Merkezindeki bu önemli etkinlik öncesi nefesler tutulurken fuara katılacak olan yazarların tam listesi kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılacak. Kitapseverleri oldukça mutlu ve memnun eden fuar bir ilk olarak tarihe geçecek. Kültüre önem ve değer veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın destekleriyle yapılacak olan 1. Darıca Kitap Fuarında yediden yetmişe tüm okurlar için pek çok farklı seçenek bir arada olmuş olacak.

Darıca Belediyesi önemli bir kültürel hizmete imza atmaya hazırlanıyor. İlk düzenlenecek olan ve Adnan Menderes Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Darıca Kitap Fuarı 28 Şubatta kapılarını açacak, açılış töreni ise 2 Mart günü gerçekleşecek. Fuar 8 Mart tarihinde sona erecek.

DARICA’DA BİR İLK GERÇEKLEŞECEK

Darıca Belediyesi çok önemli bir kültürel hizmete imza atacak. İlki gerçekleştirilecek olan Darıca Kitap Günleri, 28 Şubatta kapılarını açacak, açılış töreni ise 2 Mart günü gerçekleşecek. Fuar 8 Mart tarihinde sona erecek. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinde başlayacak olan bu kültürel şölende bir milyon kitap, 60 yayınevi, 60 yazar, imza günleri ve söyleşiler bizlerle olacak. Aynı zamanda daha pek çok farklı sürprizin yaşanacağı 1. Darıca Kitap Fuarında oldukça renkli anlar yaşanmış olacak.

BAŞKAN BIYIK’IN KATKILARIYLA

Adnan Menderes Kültür Merkezindeki bu önemli etkinlik öncesi nefesler tutulurken fuara katılacak olan yazarların tam listesi kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılacak. Kitapseverleri oldukça mutlu ve memnun eden fuar bir ilk olarak tarihe geçecek. Kültüre önem ve değer veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın destekleriyle yapılacak olan 1. Darıca Kitap Fuarında yediden yetmişe tüm okurlar için pek çok farklı seçenek bir arada olmuş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.