19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Kızılay öğrencileri sevindirdi

Darıca 15.03.2016 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Kızılay öğrencileri sevindirdi

Türk Kızılayı Darıca Şubesi, 290 aileye çocuklarının eğitim katkısında kullanılmak üzere zekat bursu dağıttı. Darıca Kızılay şubesi önünde listeden isimleri okunan veliler bankalara giderek paralarını çektiler.

Türk Kızılayı Darıca Şubesi tarafından, öğrencilerin öğrenim hayatlarındaki başarı yolunda, onlara destek sunmak ve yaşamlarını daha kaliteli bir düzeye taşımayı kolaylaştırmak amacı ile verilen bu burs, ailesi Darıca’da  ikamet eden ve ekonomik durumu asgari geçim sınırının altında olan öğrencile veriliyor. Darıca Kızılay Şubesi başkanı Nusret Oliger, “Türk Kızılayı Darıca Şubesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs yardımını gerçekleştirdi. 290 aileye yapılan yardımda 250-300 TL arasında değişen maddi yardım yapıldı. Öğrenciler, dün itibari ile hesaplarına yatırılan bursları, Ziraat Bankası’ndan alabilecekler TÜRKİYE’DE BİR İLK BAŞLATTILAR 2013 yılında Türkiye’de sadece Darıca Kızılay Şubesi’nde yapılan bu uygulama öğrencileri ve ailelerini sevindirdi. Darıca Kızılay’ın Kazım Karabekir Mahallesi’nde ki şubesinde toplanan aileler, Şube Başkanı Nusrat Oliger’e teşekkür ettiler. Hak sahibi öğrenciler Ziraat Bankası’nın kurumsal bölümündeki ‘’Kızılay Zekat’’ kısmından paralarını alabilecekler. 250-300 TL arasından değişen burs yardımında, öğrenciler bugünden itibaren kendi isimleri adına yatırılan burslarını hesaplarından çekebilecekler. 18 yaşından küçük öğrencilere yapılan burs yardımları ise, öğrencilerin annelerinin adına yatırıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Darıca Kızılay Şube Başkanı Nusret Oliger, yapılan yardımlardan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek şöyle konuştu; ‘’ Öğrencilerimize yaptığımız burs yardımından dolayı ailelerimiz memnuniyetlerini dile getirdiler. İhtiyaç sahibi öğrencilere bir nebze olsun katkıda bulunmak bizleri de mutlu ediyor. ‘’ dedi.
Türk Kızılayı Darıca Şubesi, 290 aileye çocuklarının eğitim katkısında kullanılmak üzere zekat bursu dağıttı. Darıca Kızılay şubesi önünde listeden isimleri okunan veliler bankalara giderek paralarını çektiler.

Türk Kızılayı Darıca Şubesi tarafından, öğrencilerin öğrenim hayatlarındaki başarı yolunda, onlara destek sunmak ve yaşamlarını daha kaliteli bir düzeye taşımayı kolaylaştırmak amacı ile verilen bu burs, ailesi Darıca’da  ikamet eden ve ekonomik durumu asgari geçim sınırının altında olan öğrencile veriliyor. Darıca Kızılay Şubesi başkanı Nusret Oliger, “Türk Kızılayı Darıca Şubesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs yardımını gerçekleştirdi. 290 aileye yapılan yardımda 250-300 TL arasında değişen maddi yardım yapıldı. Öğrenciler, dün itibari ile hesaplarına yatırılan bursları, Ziraat Bankası’ndan alabilecekler

TÜRKİYE’DE BİR İLK BAŞLATTILAR

2013 yılında Türkiye’de sadece Darıca Kızılay Şubesi’nde yapılan bu uygulama öğrencileri ve ailelerini sevindirdi. Darıca Kızılay’ın Kazım Karabekir Mahallesi’nde ki şubesinde toplanan aileler, Şube Başkanı Nusrat Oliger’e teşekkür ettiler. Hak sahibi öğrenciler Ziraat Bankası’nın kurumsal bölümündeki ‘’Kızılay Zekat’’ kısmından paralarını alabilecekler. 250-300 TL arasından değişen burs yardımında, öğrenciler bugünden itibaren kendi isimleri adına yatırılan burslarını hesaplarından çekebilecekler. 18 yaşından küçük öğrencilere yapılan burs yardımları ise, öğrencilerin annelerinin adına yatırıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Darıca Kızılay Şube Başkanı Nusret Oliger, yapılan yardımlardan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek şöyle konuştu; ‘’ Öğrencilerimize yaptığımız burs yardımından dolayı ailelerimiz memnuniyetlerini dile getirdiler. İhtiyaç sahibi öğrencilere bir nebze olsun katkıda bulunmak bizleri de mutlu ediyor. ‘’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.