19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Kodluyor

Darıca 10.10.2018 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Kodluyor

Darıca Mehmet Akif Ortaokulu kodlama haftasında kodluyor.

‘Codeweek’ çalışmaları kapsamında Öğrencilerin problem çözme, analitik düşünme ve bilgi işlemsel düşünme becerilerini geliştirilmesi, bilim ve sanayi alanında üreten nesiller yetiştirmeye katkı sağlanması amacıyla düzenlenen Kodlama dersleri veriliyor. Kodlama eğitimleri kapsamında bilgi veren Darıca Mehmet Akif Ortaokulu Müdürü Fetullah Çamlıca, “Yarınları görmek, yarınlarda söz sahibi olmak için millet olarak geleceğimize yön vermek zorundayız. YERLİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRMELİYİZ Savaşlara, biyolojik silahlara maruz kalıp yerle bir olan devletler bir çırpıda kendine gelip şuan dünyaya hükmedebiliyorsa bizler de, devlet ve millet olarak yerli ve milli teknolojimizi geliştirmek zorundayız. Çoğu gelişmiş ülkelerin ulaştığı kodlama sistemini çocuklarımıza öğretip geleceğimizi kurtarmak için okulumuzda kodlama dersleri veriyoruz. Etkinliği yöneten Bilişim öğretmeni Sema Kılıç'a teşekkür ederiz.” dedi. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. KÜBRA AKABALI
Darıca Mehmet Akif Ortaokulu kodlama haftasında kodluyor.

‘Codeweek’ çalışmaları kapsamında Öğrencilerin problem çözme, analitik düşünme ve bilgi işlemsel düşünme becerilerini geliştirilmesi, bilim ve sanayi alanında üreten nesiller yetiştirmeye katkı sağlanması amacıyla düzenlenen Kodlama dersleri veriliyor. Kodlama eğitimleri kapsamında bilgi veren Darıca Mehmet Akif Ortaokulu Müdürü Fetullah Çamlıca, “Yarınları görmek, yarınlarda söz sahibi olmak için millet olarak geleceğimize yön vermek zorundayız.

YERLİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRMELİYİZ

Savaşlara, biyolojik silahlara maruz kalıp yerle bir olan devletler bir çırpıda kendine gelip şuan dünyaya hükmedebiliyorsa bizler de, devlet ve millet olarak yerli ve milli teknolojimizi geliştirmek zorundayız. Çoğu gelişmiş ülkelerin ulaştığı kodlama sistemini çocuklarımıza öğretip geleceğimizi kurtarmak için okulumuzda kodlama dersleri veriyoruz. Etkinliği yöneten Bilişim öğretmeni Sema Kılıç'a teşekkür ederiz.” dedi. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.