Darıca, Korona’ya karşı İşaret Diliyle uyardı

Sağlık 13.04.2020 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca, Korona’ya karşı İşaret Diliyle uyardı

DARICA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ‘COVİD-19 VİDEOSU!

Covid-19 virüsü ile mücadeleyi ve toplum sağlığını yakından ilgilendiren 14 kuralın karşılık bulması için Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa bir video hazırladılar. Covid-19 virüsü ile mücadeleyi ve toplum sağlığını yakından ilgilendiren 14 kuralın karşılık bulması için Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa bir video hazırladılar. Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte hazırladığı 14 KURALA UYMA DAVETİ konulu video sosyal medyada büyük beğeni topladı. https://www.facebook.com/daricamem/videos/271651550509528/
DARICA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ‘COVİD-19 VİDEOSU!

Covid-19 virüsü ile mücadeleyi ve toplum sağlığını yakından ilgilendiren 14 kuralın karşılık bulması için Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa bir video hazırladılar. Covid-19 virüsü ile mücadeleyi ve toplum sağlığını yakından ilgilendiren 14 kuralın karşılık bulması için Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa bir video hazırladılar. Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte hazırladığı 14 KURALA UYMA DAVETİ konulu video sosyal medyada büyük beğeni topladı.

https://www.facebook.com/daricamem/videos/271651550509528/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.