‘’Darıca kötü takım değil’’

Spor 12.10.2018 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Darıca kötü takım değil’’

Z.KÖMÜRSPOR’UN TEKNİK PATRONU TERZİ HEDEF’E KONUŞTU

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, Darıca G.B ile oynayacakları maç öncesinde gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Daha önce farklı takımların başında Darıca G.B’ye rakip olduğunu hatırlatan Terzi, kendileri zor bir maçın beklediğini söyledi. Darıca G.B’nin ligdeki konumunun aldatıcı olduğunu söyleyen Terzi, şöyle konuştu: ‘’TUNCAY ATILMASA FARKLI OLURDU’’ ‘’Darıca’yı Tuzlaspor maçında izledim. O karşılaşmada Tuncay(Fındıkçı) oyundan atılmasaydı daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Darıca G.B’nin kötü bir takım olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka iç saha avantajını kullanmak isteyeceklerdir. Geçen hafta aldığımız Karagümrükspor galibiyeti bize moral olsa da, o maç artık geride kaldı. Darıca G.B karşısına da kazanmak için çıkacağız. Hak eden tarafın 3 puan olacağı bir karşılaşma olmasını diliyorum’’
Z.KÖMÜRSPOR’UN TEKNİK PATRONU TERZİ HEDEF’E KONUŞTU

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, Darıca G.B ile oynayacakları maç öncesinde gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Daha önce farklı takımların başında Darıca G.B’ye rakip olduğunu hatırlatan Terzi, kendileri zor bir maçın beklediğini söyledi. Darıca G.B’nin ligdeki konumunun aldatıcı olduğunu söyleyen Terzi, şöyle konuştu:

‘’TUNCAY ATILMASA FARKLI OLURDU’’

‘’Darıca’yı Tuzlaspor maçında izledim. O karşılaşmada Tuncay(Fındıkçı) oyundan atılmasaydı daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Darıca G.B’nin kötü bir takım olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka iç saha avantajını kullanmak isteyeceklerdir. Geçen hafta aldığımız Karagümrükspor galibiyeti bize moral olsa da, o maç artık geride kaldı. Darıca G.B karşısına da kazanmak için çıkacağız. Hak eden tarafın 3 puan olacağı bir karşılaşma olmasını diliyorum’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.