19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca kupa sever!

Spor 10.09.2019 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca kupa sever!

Kupa gediklisi Darıca Gençlerbirliği, bu sezon da Türkiye Kupası’nda ses getirmeye hazırlanıyor. Ziraat Türkiye Kupası’na 2.turdan katılacak olan 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, kupadaki ilk sınavını deplasmanda Düzcespor karşısında verecek. Tek maç eliminasyon sistemi üzerinden oynanacak olan karşılaşmada 90 dakikada eşitlik bozulmaması halinde, çift devreli 15’er dakikalık uzatma bölümüne geçilecek. 120 dakikada dengenin bozulmaması halinde ise 3.tura yükselen tarafı seri penaltı atışları belirleyecek. DÜZCESPOR KALESİNİ GOLE KAPATTI Ligde aldığı Halide Edip Adıvarspor yenilgisini kupada telafi etmek isteyen sarı yeşilli ekibimiz, kuşkusuz formda bir rakibe karşı mücadele edecek. 3.Lig 1.Grup’ta oynadığı ilk iki maçtan 4 çıkaran ve kalesini gole kapatan Düzce temsilcisi, ev sahibi avantajıyla sahaya çıkacak. Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan mücadele yarın saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Manisa bölgesi hakemi Şevket Teker yönetecek.  

Kupa gediklisi Darıca Gençlerbirliği, bu sezon da Türkiye Kupası’nda ses getirmeye hazırlanıyor. Ziraat Türkiye Kupası’na 2.turdan katılacak olan 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, kupadaki ilk sınavını deplasmanda Düzcespor karşısında verecek. Tek maç eliminasyon sistemi üzerinden oynanacak olan karşılaşmada 90 dakikada eşitlik bozulmaması halinde, çift devreli 15’er dakikalık uzatma bölümüne geçilecek. 120 dakikada dengenin bozulmaması halinde ise 3.tura yükselen tarafı seri penaltı atışları belirleyecek.

DÜZCESPOR KALESİNİ GOLE KAPATTI

Ligde aldığı Halide Edip Adıvarspor yenilgisini kupada telafi etmek isteyen sarı yeşilli ekibimiz, kuşkusuz formda bir rakibe karşı mücadele edecek. 3.Lig 1.Grup’ta oynadığı ilk iki maçtan 4 çıkaran ve kalesini gole kapatan Düzce temsilcisi, ev sahibi avantajıyla sahaya çıkacak. Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan mücadele yarın saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Manisa bölgesi hakemi Şevket Teker yönetecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.