Darıca’lı Akılların Hakemlerine Plaket

Darıca 17.05.2018 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’lı Akılların Hakemlerine Plaket

Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 33 okulun 1434 öğrenci ile katılım gösterdiği Darıca Akıl Oyunları Turnuvası’nda hakemlik yapan öğretmenlere plaket takdim edildi.

Öğrencilerin sosyal beceri ve çağın gerekli donanımlarına sahip olmaları ve farklı düşünsel beceriler geliştirebilmeleri için, Darıca Deniz Yıldızları Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda 33 okulun 1434 öğrenci ile katılım sağladığı Darıca Akıl Oyunları Turnuvası sona erdi. Teknoloji bağımlılığının önüne geçmek akıl yürütme, hızlı düşünme gibi becerileri geliştirmenin yanında ileriyi görme, planlama ve stratejik düşünme, yenilgiyi hazmetme, rekabet gibi tutum ve davranışları geliştirmeyi amaçlayan elektronik cihaz yerine zekâ oyunlarına yönlendirmeyi amaçlayan; satranç, ata strateji oyunu mangala, reverse, 9 taş ve q bitz akıl oyunlarının oynandığı turnuvanın hakemlerine Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz tarafından plaket takdim edildi. Oğuz, Dede Korkut İlkokulu’nda akıl oyunlarında hakemlik yapan öğretmenlere teşekkür etti. KÜBRA AKABALI
Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 33 okulun 1434 öğrenci ile katılım gösterdiği Darıca Akıl Oyunları Turnuvası’nda hakemlik yapan öğretmenlere plaket takdim edildi.

Öğrencilerin sosyal beceri ve çağın gerekli donanımlarına sahip olmaları ve farklı düşünsel beceriler geliştirebilmeleri için, Darıca Deniz Yıldızları Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda 33 okulun 1434 öğrenci ile katılım sağladığı Darıca Akıl Oyunları Turnuvası sona erdi. Teknoloji bağımlılığının önüne geçmek akıl yürütme, hızlı düşünme gibi becerileri geliştirmenin yanında ileriyi görme, planlama ve stratejik düşünme, yenilgiyi hazmetme, rekabet gibi tutum ve davranışları geliştirmeyi amaçlayan elektronik cihaz yerine zekâ oyunlarına yönlendirmeyi amaçlayan; satranç, ata strateji oyunu mangala, reverse, 9 taş ve q bitz akıl oyunlarının oynandığı turnuvanın hakemlerine Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz tarafından plaket takdim edildi. Oğuz, Dede Korkut İlkokulu’nda akıl oyunlarında hakemlik yapan öğretmenlere teşekkür etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.