Darıca'lı esnaf 4 gündür kayıp!

Darıca 20.06.2019 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'lı esnaf 4 gündür kayıp!

16 Haziran Pazar günü Darıca’da kaybolan mobilyacı Hikmet Kazan'dan ailesi iyi bir haber bekliyor.

16 Haziran Pazar günü Darıca’da kaybolan mobilyacı Hikmet Kazan'dan ailesi iyi bir haber bekliyor. 16 Haziran Pazar günü Darıca’da kaybolan mobilyacı Hikmet Kazan (45) için yakınları Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Borçları yüzünden ortadan kaybolduğu düşünülen Hikmet Kazan’ı görenlerin 0 212 354 4325 veya 0 212 354 4326 numaralı telefon hatları ile iletişime geçmesi rica olundu. AİLESİ STÜDYO'DA ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında Darıca'da mobilyacılık yapan ve 4 gündür kendisinden haber alınamayan Hikmet Kazan'ın eşi ve oğlu Kazan'ın bulunmasını istedi. Borcundan dolayı ortadan kaybolduğu iddia edilen Hiktmet Kazan, 16 Haziran'dan beri kayıp! Daha önce de evden giden fakat daha sonra geri dönen Hikmet Kazan bu sefer 4 gün olmasına rağmen geri dönmedi...
16 Haziran Pazar günü Darıca’da kaybolan mobilyacı Hikmet Kazan'dan ailesi iyi bir haber bekliyor.

16 Haziran Pazar günü Darıca’da kaybolan mobilyacı Hikmet Kazan'dan ailesi iyi bir haber bekliyor. 16 Haziran Pazar günü Darıca’da kaybolan mobilyacı Hikmet Kazan (45) için yakınları Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Borçları yüzünden ortadan kaybolduğu düşünülen Hikmet Kazan’ı görenlerin 0 212 354 4325 veya 0 212 354 4326 numaralı telefon hatları ile iletişime geçmesi rica olundu.

AİLESİ STÜDYO'DA
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında Darıca'da mobilyacılık yapan ve 4 gündür kendisinden haber alınamayan Hikmet Kazan'ın eşi ve oğlu Kazan'ın bulunmasını istedi. Borcundan dolayı ortadan kaybolduğu iddia edilen Hiktmet Kazan, 16 Haziran'dan beri kayıp! Daha önce de evden giden fakat daha sonra geri dönen Hikmet Kazan bu sefer 4 gün olmasına rağmen geri dönmedi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.