Darıca’lı gençler kitap fuarında!

Darıca 12.11.2019 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’lı gençler kitap fuarında!

Darıca Belediyesi, İstanbul da düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı’na gitmek isteyen Darıcalı gençleri yalnız bırakmadı. Başkan Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla kitap fuarına giden gençler ünlü yazarlarla tanışma fırsatı buldular. Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle 2-10 Kasım 2019 tarihleri arasında "38. düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı" yüzbinlerce insanı ağırlarken, Darıca’lı gençlerde fuara katılarak usta yazarlarla buluştular. Bıyık’a Teşekkür Ettiler TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece'de düzenlenen fuar yüzbinlerce kitapseveri ağırlarken, Darıca’lı gençler de Darıca Belediyesinin katkılarıyla fuara katılarak usta yazarlarla tanışma fırsatı yakaladılar. Prof. Dr. İlter İlber Ortaylı, Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil, Yavuz Bülent Bakiler, Beşir Ayvazoğlu, Sema Maraşlı, Canan Tan ve Tarık Tufan gibi gibi bir çok değerli yazarla tanışma fırsatı yakalayan gençler, bu önemli organizasyona katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.  

Darıca Belediyesi, İstanbul da düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı’na gitmek isteyen Darıcalı gençleri yalnız bırakmadı. Başkan Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla kitap fuarına giden gençler ünlü yazarlarla tanışma fırsatı buldular. Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle 2-10 Kasım 2019 tarihleri arasında "38. düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı" yüzbinlerce insanı ağırlarken, Darıca’lı gençlerde fuara katılarak usta yazarlarla buluştular.

Bıyık’a Teşekkür Ettiler

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece'de düzenlenen fuar yüzbinlerce kitapseveri ağırlarken, Darıca’lı gençler de Darıca Belediyesinin katkılarıyla fuara katılarak usta yazarlarla tanışma fırsatı yakaladılar. Prof. Dr. İlter İlber Ortaylı, Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil, Yavuz Bülent Bakiler, Beşir Ayvazoğlu, Sema Maraşlı, Canan Tan ve Tarık Tufan gibi gibi bir çok değerli yazarla tanışma fırsatı yakalayan gençler, bu önemli organizasyona katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.