Darıca’lı öğrenciler ‘Hüseyin Su’ ile buluştu!

Darıca 28.11.2019 - 13:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’lı öğrenciler ‘Hüseyin Su’ ile buluştu!

Darıca Fen Lisesi öğrencileri, 22 yıldır yayın hayatına devam eden edebiyat dergisi "Hece"nin genel yayın yönetmeni Hüseyin Su ile buluştu. Darıca Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Hüseyin Su, öğrencilere yazmanın öneminden bahsederek, "Yazmak insanı törpüler, aşırılıklardan korur. İnsanın eksikliklerini hissetmesini sağlar. Yazan insan kendini süzgeçten geçiren insandır ve yazma eylemi insanın yarına kalma arzusunun bir ürünüdür" dedi. Daha sonra öğrencilerin soruları ve yazarın kitaplarını imzalaması ile devam eden etkinlik okul müdürü Yakup Çelik'i yazara plaket sunması ve katılımı için teşekkür etmesi ile sona erdi.          

Darıca Fen Lisesi öğrencileri, 22 yıldır yayın hayatına devam eden edebiyat dergisi "Hece"nin genel yayın yönetmeni Hüseyin Su ile buluştu.

Darıca Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Hüseyin Su, öğrencilere yazmanın öneminden bahsederek, "Yazmak insanı törpüler, aşırılıklardan korur. İnsanın eksikliklerini hissetmesini sağlar. Yazan insan kendini süzgeçten geçiren insandır ve yazma eylemi insanın yarına kalma arzusunun bir ürünüdür" dedi. Daha sonra öğrencilerin soruları ve yazarın kitaplarını imzalaması ile devam eden etkinlik okul müdürü Yakup Çelik'i yazara plaket sunması ve katılımı için teşekkür etmesi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.