Darıca lider sever!

Spor 07.12.2017 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca lider sever!

BU SEZON ZİRVEDEKİ TAKIMLARI DEVİREN DARICA G.B ŞİMDİ DE ORDU’YU GÖZÜNE KESTİRDİ

Lider ve namağlup takımları devirerek rakiplerine hüsrana uğratan Darıca Gençlerbirliği, Pazar günü sahasında Yeni Orduspor’a da aynı tarifeyi uygulayarak rakibini liderlik tahtından indirmek istiyor. Pazar günü sahasında lider Yeni Orduspor’u ağırlayacak olan Darıca Gençlerbirliği, kritik karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Zorlu maçı kazanarak rakibiyle puanlarını eşitlemek isteyen sarı yeşilliler, bu sezon zor gözüken maçlarda ortaya koyduğu futbol ve aldığı skorlara güveniyor. Darıca’ya lider olarak gelen Ankara Demir ve Turgutluspor’un ile namağlup Tire 1922 Spor’u devirerek rakiplerini hüsrana uğratan sarı yeşilliler, aynı tarifeyi Yeni Orduspor’a uygulayarak rakibini tahtından indirmek istiyor. Kritik maç öncesinde dün taktiksel bir çalışma gerçekleştiren sarı yeşillilerde Teknik Sorumlu Uğur Balcıoğlu oyuncularına 3 puanın şifrelerini verdi.
BU SEZON ZİRVEDEKİ TAKIMLARI DEVİREN DARICA G.B ŞİMDİ DE ORDU’YU GÖZÜNE KESTİRDİ

Lider ve namağlup takımları devirerek rakiplerine hüsrana uğratan Darıca Gençlerbirliği, Pazar günü sahasında Yeni Orduspor’a da aynı tarifeyi uygulayarak rakibini liderlik tahtından indirmek istiyor.

Pazar günü sahasında lider Yeni Orduspor’u ağırlayacak olan Darıca Gençlerbirliği, kritik karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Zorlu maçı kazanarak rakibiyle puanlarını eşitlemek isteyen sarı yeşilliler, bu sezon zor gözüken maçlarda ortaya koyduğu futbol ve aldığı skorlara güveniyor. Darıca’ya lider olarak gelen Ankara Demir ve Turgutluspor’un ile namağlup Tire 1922 Spor’u devirerek rakiplerini hüsrana uğratan sarı yeşilliler, aynı tarifeyi Yeni Orduspor’a uygulayarak rakibini tahtından indirmek istiyor. Kritik maç öncesinde dün taktiksel bir çalışma gerçekleştiren sarı yeşillilerde Teknik Sorumlu Uğur Balcıoğlu oyuncularına 3 puanın şifrelerini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.