19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Manifestoya İlgi Gösterdi

Darıca 08.09.2016 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Manifestoya İlgi Gösterdi

Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından Çınaraltı'nda kurulan Manifesto Bildirge Dağıtım Standına Darıcalılar yoğun ilgi gösterdi.

Bildirgeye özellikle Perşembe Pazarına alışveriş için gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği programa Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Kocaeli CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partili de katılım yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk kez Taksim'de okuduğu 10 Maddelik manifesto, broşürleştirilerek tüm Türkiye'de vatandaşla buluşulması amaçlandırarak gerçekleşen Darıca Çınaraltı'ndaki programda vatandaşlar manifesto bildirgelerini alarak inceledikleri görüldü.Meclisin tatile girmesinin ardından soluğu seçim bölgesi Kocaeli’de alan CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'te Darıca'da ki programa katılarak vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Kaplan, " “Her zaman gereken mücadelenin içinde oldum. Halkın mücadelesinde de halkın içinde olmaktan mutluluk duydum. Ülkenin yaşadığı bu kritik günlerin atlatılmasında en büyük güç olan millet gücünün ben her zaman farkında oldum. Milletin içinden gelen ve milleti temsil eden biri olmaktan gurur duydum. Bugün Darıcalı vatandaşlarımızın sıcaklığı ile karşılaştım. sağolsunlar. "dedi.
Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından Çınaraltı'nda kurulan Manifesto Bildirge Dağıtım Standına Darıcalılar yoğun ilgi gösterdi.

Bildirgeye özellikle Perşembe Pazarına alışveriş için gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği programa Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Kocaeli CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partili de katılım yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk kez Taksim'de okuduğu 10 Maddelik manifesto, broşürleştirilerek tüm Türkiye'de vatandaşla buluşulması amaçlandırarak gerçekleşen Darıca Çınaraltı'ndaki programda vatandaşlar manifesto bildirgelerini alarak inceledikleri görüldü.Meclisin tatile girmesinin ardından soluğu seçim bölgesi Kocaeli’de alan CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'te Darıca'da ki programa katılarak vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Kaplan, " “Her zaman gereken mücadelenin içinde oldum. Halkın mücadelesinde de halkın içinde olmaktan mutluluk duydum. Ülkenin yaşadığı bu kritik günlerin atlatılmasında en büyük güç olan millet gücünün ben her zaman farkında oldum. Milletin içinden gelen ve milleti temsil eden biri olmaktan gurur duydum. Bugün Darıcalı vatandaşlarımızın sıcaklığı ile karşılaştım. sağolsunlar. "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.