19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca meclisi canlı yayınlanacak

Darıca 02.05.2019 - 16:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca meclisi canlı yayınlanacak

Darıca Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve gelmeden önce söz verdiğimiz şeffaflık ilkesini yerine getirerek belediye meclis toplantılarımızı artık belediyemizin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlayacağız” dedi.

Darıca Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda dün gerçekleşen meclis toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Nisan ayı meclis toplantısına ait gündem maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi. Gündem maddelerinin kabulü ardından meclis toplantısında bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve gelmeden önce söz verdiğimiz şeffaflık ilkesini yerine getirerek bugünden itibaren belediye meclis toplantılarımız belediyemizin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Göreve gelmemizin üzerinden 1 ay geçti. Son 1 aydır belediye olarak almış olduğumuz görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. İnsanlarımız bizi yalnız bırakmıyor. Gündeminiz çok yoğun geçiyor. Derdimiz milletimize faydalı olmak. CHP’LİLERDEN BIYIK’A TEŞEKKÜR Mübarek Ramazan ayı yaklaşıyor. Yaklaşmakta olan Ramazan ayınızı tebrik ederim. Ramazan ayında ihtiyacı olanlara ulaşabilmek için mahalle iftarlarımızı iptal ettik. İhtiyacı olan ailelerimize sıcak yemek ulaştırabilmek için gerekli araştırmalarımızı yaptık. Mahallelerimizde bizim göremediğimiz ihtiyaç sahibi aileleri bizlere bildirin” diye konuştu. Gündeme alınmak istenen önergeler oylamaya sunuldu. CHP grubu çocuk istismarının araştırması komisyonu kurulmasına dair önerge sundular. Gündem dışı söz alan CHP grup sözcüsü Şadi Güven, “Yakın zamanda genel başkanımıza yapılan saldırıyı kınadığınız için şahsınıza teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu. Darıca Belediyesi ara meclis toplantısı 9 Mayıs Perşembe günü saat 15.00’da 2. Oturumu yapılmak üzere karar verildi. KÜBRA AKABALI
Darıca Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve gelmeden önce söz verdiğimiz şeffaflık ilkesini yerine getirerek belediye meclis toplantılarımızı artık belediyemizin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlayacağız” dedi.

Darıca Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda dün gerçekleşen meclis toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Nisan ayı meclis toplantısına ait gündem maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi. Gündem maddelerinin kabulü ardından meclis toplantısında bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve gelmeden önce söz verdiğimiz şeffaflık ilkesini yerine getirerek bugünden itibaren belediye meclis toplantılarımız belediyemizin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Göreve gelmemizin üzerinden 1 ay geçti. Son 1 aydır belediye olarak almış olduğumuz görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. İnsanlarımız bizi yalnız bırakmıyor. Gündeminiz çok yoğun geçiyor. Derdimiz milletimize faydalı olmak.

CHP’LİLERDEN BIYIK’A TEŞEKKÜR

Mübarek Ramazan ayı yaklaşıyor. Yaklaşmakta olan Ramazan ayınızı tebrik ederim. Ramazan ayında ihtiyacı olanlara ulaşabilmek için mahalle iftarlarımızı iptal ettik. İhtiyacı olan ailelerimize sıcak yemek ulaştırabilmek için gerekli araştırmalarımızı yaptık. Mahallelerimizde bizim göremediğimiz ihtiyaç sahibi aileleri bizlere bildirin” diye konuştu. Gündeme alınmak istenen önergeler oylamaya sunuldu. CHP grubu çocuk istismarının araştırması komisyonu kurulmasına dair önerge sundular. Gündem dışı söz alan CHP grup sözcüsü Şadi Güven, “Yakın zamanda genel başkanımıza yapılan saldırıyı kınadığınız için şahsınıza teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu. Darıca Belediyesi ara meclis toplantısı 9 Mayıs Perşembe günü saat 15.00’da 2. Oturumu yapılmak üzere karar verildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.