Darıca Medya Evi’ne ilk resmi ziyaret Ak Parti’den

Darıca 27.01.2016 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Medya Evi’ne ilk resmi ziyaret Ak Parti’den

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Partili yöneticiler, dün Darıca Belediyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin katkılarıyla açılan Darıca Medya Evi’ni ziyaret ettiler.

İlk resmi ziyareti yapan Ak Partili yöneticiler, Darıca Medya Evi’ni çok beğendiler. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Darıca Medya Evi’ni ziyaret eden Ak Partililer, gazetecilerin böylesi bir tesise sahip olduğu için çok şanslı olduklarını, Darıca Medya Evi’ni çok beğendiklerini belirttiler. ALTUN: DESTEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun burada yaptığı konuşmada, ‘’Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın büyük destekleriyle burayı kurduk. Böylesi güzel tesisleri kurmasında emeği çok oldu. Darıca Medya Evi, Türkiye genelinde örnek bir proje. Burada gazeteciler olarak bir durumdayız. Desteği olan herkese teşekkür ederiz’’ dedi. KARABACAK: BİZLER GAZETECİ DOSTLARIMIZLA BERABERİZ Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise yaptığı konuşmada, ‘’Cefalı çalışmalara imza atan gazeteci dostlarımıza burayı tahsis ettik. Darıca Medya Evi’nde bir çok eğitim olacak. Bizler gazeteci arkadaşlarımıza daima sahip çıkıyoruz. Bakanımız Fikri Işık, Türkiye’de bir ilki  gerçekleştirerek, gazeteci arkadaşlarımıza konut imkanı sağlayacak. Gazeteciler buradan güzel ve özgür haberlerini yapmaya devam edecek’’ dedi. CEYHAN: GAZETECİLERE YAKIŞAN BİR PROJE OLMUŞ Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca’ya yapılan bu güzel tesisleri çok beğendiğini ifade etti. Böylesi bir güzel merkeze katkı sunan herkese çok teşekkür ettiklerini belirten Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ‘’Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ne ve Darıca’ya yakışan bir proje olmuş. Daha güzel daha özgür haberler artık buradan da yapılabilecek. Kocaelili gazeteciler yapılan projelerle beraber daha da profesyonelleşti. Sayın Bakanımızın da büyük katkılarıyla yapılacak olan Konut Projesi ise gazetecilere ne kadar çok değer verdiğimizin de bir göstergesi’’ dedi. 
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Partili yöneticiler, dün Darıca Belediyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin katkılarıyla açılan Darıca Medya Evi’ni ziyaret ettiler.

İlk resmi ziyareti yapan Ak Partili yöneticiler, Darıca Medya Evi’ni çok beğendiler.

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Darıca Medya Evi’ni ziyaret eden Ak Partililer, gazetecilerin böylesi bir tesise sahip olduğu için çok şanslı olduklarını, Darıca Medya Evi’ni çok beğendiklerini belirttiler.

ALTUN: DESTEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun burada yaptığı konuşmada, ‘’Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın büyük destekleriyle burayı kurduk. Böylesi güzel tesisleri kurmasında emeği çok oldu. Darıca Medya Evi, Türkiye genelinde örnek bir proje. Burada gazeteciler olarak bir durumdayız. Desteği olan herkese teşekkür ederiz’’ dedi.

KARABACAK: BİZLER GAZETECİ DOSTLARIMIZLA BERABERİZ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise yaptığı konuşmada, ‘’Cefalı çalışmalara imza atan gazeteci dostlarımıza burayı tahsis ettik. Darıca Medya Evi’nde bir çok eğitim olacak. Bizler gazeteci arkadaşlarımıza daima sahip çıkıyoruz. Bakanımız Fikri Işık, Türkiye’de bir ilki  gerçekleştirerek, gazeteci arkadaşlarımıza konut imkanı sağlayacak. Gazeteciler buradan güzel ve özgür haberlerini yapmaya devam edecek’’ dedi.

CEYHAN: GAZETECİLERE YAKIŞAN BİR PROJE OLMUŞ

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca’ya yapılan bu güzel tesisleri çok beğendiğini ifade etti. Böylesi bir güzel merkeze katkı sunan herkese çok teşekkür ettiklerini belirten Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ‘’Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ne ve Darıca’ya yakışan bir proje olmuş. Daha güzel daha özgür haberler artık buradan da yapılabilecek. Kocaelili gazeteciler yapılan projelerle beraber daha da profesyonelleşti. Sayın Bakanımızın da büyük katkılarıyla yapılacak olan Konut Projesi ise gazetecilere ne kadar çok değer verdiğimizin de bir göstergesi’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.