Darıca MHP’de ilk aday adayı Odabaş oldu!

Darıca 09.11.2018 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca MHP’de ilk aday adayı Odabaş oldu!

Darıca MHP’de ilk aday adaylık başvurusu Ahmet Odabaş’tan geldi.

Darıca MHP’de ilk aday adaylık başvurusu Ahmet Odabaş’tan geldi. Aday adaylık başvurusunda konuşan Ahmet Odabaş, Darıca MHP Belediye Başkanı Aday Adayı olmasındaki temel amacın Darıca’ya hizmet olduğunu söyledi. Odabaş; ‘Kendimi belediye başkan adayı olarak görüyorum elbette başka aday adayları da olacaktır. Fakat elimdeki projelerden sonra genel merkezimiz beni aday göstereceğinden şüphem yok. Salı günü il başkanımızla birlikte Ankara’ya genel merkeze gidip başvuru formlarımızı onaylatacağız.” dedi. DARICA’DA CİDDİ RAKİPLERİMİZ VAR ‘Adaylığınız belli olmadan çalışmalarınıza başlayacak mısınız?’ sorusunu da cevaplayan Odabaş; ‘Burada önemli olan partimizin kazanmasıdır. Resmi süreç başladıktan sonra derhal çalışmalarımıza başlayacağız benim için yerel seçimler partisel değil kişi olayıdır burada bizler diğer partiye gönül vermiş vatandaşlarımızdan da oy almaya çalışacağız. Benim kapım herkese açıktır. Ben aday oldum çünkü başaracağız. Darıca’da ciddi rakiplerimiz var onları küçümsemeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz eğer ki genel merkezimiz beni aday göstermezse yine çalışmalara devam edeceğim çünkü ben ülkücü hareketin bir neferiyim diyerek Darıca’mıza sahip çıkacağız şimdiden hepimize hayırlı olsun” dedi. BAŞKAN AYGÜN BİZ DERSİMİZİ ÇALIŞTIK MHP ilçe başkanı Adem Emre Aygün ise, “Darıca bölgesini iyi tanıyoruz o yüzden Darıca halkını ikna etmemiz hiç zor olmayacak adayımızın kim olduğu önemli değil kim aday olursa olsun birlikte mücadele edeceğiz ilk aday adaylığı başvurusunu Ahmet Odabaş yaptı hayırlı olsun. Halkımıza kendimizi ve projelerimizi iyi ifade etmeliyiz ilçe yönetimi olarak bizlerinde projeleri var adayımız belli olduğunda kendilerine teslim edeceğiz dersimizi iyi çalıştık bu seçimlerde Darıca'da kazanacağız ve Darıca’ya sahipsizlikten kurtaracağız” dedi. AHMET ODABAŞ KİMDİR? Aslen Trabzonlu olan Ahmet ODABAŞ, 1976 yılında Sakarya / Karasu ‘da doğdu. 28 yıldır Darıca’da ikamet eden ODABAŞ, 1994 Gebze İmam Hatip Lisesi mezunudur. Evli ve dört çocuk babası olan ODABAŞ, 20 yıldır Alazan Makine Kimya’nın yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.
Darıca MHP’de ilk aday adaylık başvurusu Ahmet Odabaş’tan geldi.

Darıca MHP’de ilk aday adaylık başvurusu Ahmet Odabaş’tan geldi. Aday adaylık başvurusunda konuşan Ahmet Odabaş, Darıca MHP Belediye Başkanı Aday Adayı olmasındaki temel amacın Darıca’ya hizmet olduğunu söyledi. Odabaş; ‘Kendimi belediye başkan adayı olarak görüyorum elbette başka aday adayları da olacaktır. Fakat elimdeki projelerden sonra genel merkezimiz beni aday göstereceğinden şüphem yok. Salı günü il başkanımızla birlikte Ankara’ya genel merkeze gidip başvuru formlarımızı onaylatacağız.” dedi.

DARICA’DA CİDDİ RAKİPLERİMİZ VAR

‘Adaylığınız belli olmadan çalışmalarınıza başlayacak mısınız?’ sorusunu da cevaplayan Odabaş; ‘Burada önemli olan partimizin kazanmasıdır. Resmi süreç başladıktan sonra derhal çalışmalarımıza başlayacağız benim için yerel seçimler partisel değil kişi olayıdır burada bizler diğer partiye gönül vermiş vatandaşlarımızdan da oy almaya çalışacağız. Benim kapım herkese açıktır. Ben aday oldum çünkü başaracağız. Darıca’da ciddi rakiplerimiz var onları küçümsemeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz eğer ki genel merkezimiz beni aday göstermezse yine çalışmalara devam edeceğim çünkü ben ülkücü hareketin bir neferiyim diyerek Darıca’mıza sahip çıkacağız şimdiden hepimize hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN AYGÜN BİZ DERSİMİZİ ÇALIŞTIK

MHP ilçe başkanı Adem Emre Aygün ise, “Darıca bölgesini iyi tanıyoruz o yüzden Darıca halkını ikna etmemiz hiç zor olmayacak adayımızın kim olduğu önemli değil kim aday olursa olsun birlikte mücadele edeceğiz ilk aday adaylığı başvurusunu Ahmet Odabaş yaptı hayırlı olsun. Halkımıza kendimizi ve projelerimizi iyi ifade etmeliyiz ilçe yönetimi olarak bizlerinde projeleri var adayımız belli olduğunda kendilerine teslim edeceğiz dersimizi iyi çalıştık bu seçimlerde Darıca'da kazanacağız ve Darıca’ya sahipsizlikten kurtaracağız” dedi.

AHMET ODABAŞ KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olan Ahmet ODABAŞ, 1976 yılında Sakarya / Karasu ‘da doğdu. 28 yıldır Darıca’da ikamet eden ODABAŞ, 1994 Gebze İmam Hatip Lisesi mezunudur. Evli ve dört çocuk babası olan ODABAŞ, 20 yıldır Alazan Makine Kimya’nın yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.