19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca MHP Yenilendi

Darıca 08.01.2018 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca MHP Yenilendi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Darıca yeni İlçe binası açılışı gerçekleştirildi.

MHP Darıca İlçe Başkanlığı yeni bir mülke taşındı. Yeni binanın açılışı mehteran takımı ve adak kurbanı kesimi eşliğinde gerçekleştirildi. İlçe başkanı Adem Emre Aygün’ün ev sahipliği yaptığı açılışa Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi, MHP Çayırova İlçe Başkanı Emre Düzdaban ve yönetimi, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, Gebze Erzurumlu'lar Derneği Başkan Vekili İbrahim Gülli, partililer ve vatandaşlar katıldı. GÜZEL İŞLERE İMZA ATILSIN Gerçekleştirilen açılışta ilk olarak MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü konuştu. Başkan Ünlü, “Bugün burada MHP bitti diyenlere bir ders veriyoruz. Ülkücüler asla bitmez. Biz vatanını seven ülkücüler bu ülkeyi sahipsiz bırakmayız. MHP var oldukça Türkiye’de var olur. MHP Türkiye’nin temel taşlarından biridir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin izinden gitmenin gururunu yaşıyoruz. Adem başkanımıza yeni binasında güzel işlere imza atmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi. SORUMLULUK TAŞIYORUZ İl başkanı Ünlü’nün ardından MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün bir konuşma yaptı. Başkan Aygün konuşmasında, “Açılışımıza hoş geldiniz. Rahmet ve minnetle andığımız Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in manevi mirasına sahip çıkmanın heyecanını yaşıyoruz. 15 Temmuz’da Türkiye’yi kurtaran adam olarak Devlet Bahçeli’nin izinde olmanın gururunu yaşıyoruz. 5 bin şehidin emaneti binlerce gazinin yüklemiş olduğu sorumluluğu taşıyoruz. İŞTE MHP İŞTE TEŞKİLAT MHP bitti diyerek ayrık otu ekenlere karşı işte MHP işte teşkilat diyorum. Hayatının hiçbir döneminde ülke ve ülkü aşkı olmayanlar 3-5 parti değiştirenler diyorlar ki; ‘MHP bitti.’ Bu sözleri söyleyenler bugün buradaki kalabalığa baksınlar.  Sözlerime son verirken ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır. Bütün vatanseverleri 3 hilal altında siyaset yapmaya davet ediyorum. Bugün burada beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Ne mutlu Türküm diyene.” ifadelerine yer verdi. 
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Darıca yeni İlçe binası açılışı gerçekleştirildi.

MHP Darıca İlçe Başkanlığı yeni bir mülke taşındı. Yeni binanın açılışı mehteran takımı ve adak kurbanı kesimi eşliğinde gerçekleştirildi. İlçe başkanı Adem Emre Aygün’ün ev sahipliği yaptığı açılışa Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi, MHP Çayırova İlçe Başkanı Emre Düzdaban ve yönetimi, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, Gebze Erzurumlu'lar Derneği Başkan Vekili İbrahim Gülli, partililer ve vatandaşlar katıldı.

GÜZEL İŞLERE İMZA ATILSIN

Gerçekleştirilen açılışta ilk olarak MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü konuştu. Başkan Ünlü, “Bugün burada MHP bitti diyenlere bir ders veriyoruz. Ülkücüler asla bitmez. Biz vatanını seven ülkücüler bu ülkeyi sahipsiz bırakmayız. MHP var oldukça Türkiye’de var olur. MHP Türkiye’nin temel taşlarından biridir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin izinden gitmenin gururunu yaşıyoruz. Adem başkanımıza yeni binasında güzel işlere imza atmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

SORUMLULUK TAŞIYORUZ

İl başkanı Ünlü’nün ardından MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün bir konuşma yaptı. Başkan Aygün konuşmasında, “Açılışımıza hoş geldiniz. Rahmet ve minnetle andığımız Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in manevi mirasına sahip çıkmanın heyecanını yaşıyoruz. 15 Temmuz’da Türkiye’yi kurtaran adam olarak Devlet Bahçeli’nin izinde olmanın gururunu yaşıyoruz. 5 bin şehidin emaneti binlerce gazinin yüklemiş olduğu sorumluluğu taşıyoruz.

İŞTE MHP İŞTE TEŞKİLAT

MHP bitti diyerek ayrık otu ekenlere karşı işte MHP işte teşkilat diyorum. Hayatının hiçbir döneminde ülke ve ülkü aşkı olmayanlar 3-5 parti değiştirenler diyorlar ki; ‘MHP bitti.’ Bu sözleri söyleyenler bugün buradaki kalabalığa baksınlar.  Sözlerime son verirken ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır. Bütün vatanseverleri 3 hilal altında siyaset yapmaya davet ediyorum. Bugün burada beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Ne mutlu Türküm diyene.” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.