Darıca Muhteşem Geceye Hazır

Darıca 20.06.2017 - 15:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Muhteşem Geceye Hazır

Darıca Belediyesi, düzenleyeceği programla bu yılda Kadir Gecesi’nde bölge halkını Darıca sahilde buluşturacak.

Kadir Gecesi nedeniyle düzenlenecek programda toplu iftar yemeğinde Darıca halkı orucunu birlikte açacak. Ünlü hafızlar tarafından Kuran Kerim ziyafeti, ile ramazan sohbeti, ilahiler ve ardından binlerce insan hep birlikte Enderun usulü toplu teravih namazı kılarak hep birlikte el açıp dua edecekler. Teravih namazının ardından ise Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V.)‘in  Sakal-ı Şerifi sahilde vatandaşların ziyaretine açılacak. BU GÜZEL GECEYİ BİRLİKTE İHYA EDELİM Bütün bölge halkını Kadir Gecesi’nde Darıca’ya davet eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ”Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz programlar ve mahalle iftarlarıyla bir ay boyunca halkımızın içinde olduk. Bu bereketli ayın feyzi ve bereketi için hep birlikte el açıp dua ettik. Birlik ve beraberlik duygularının had safhaya ulaştığı bu mübarek günlerde, bin geceden daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin feyz ve bereketinden hep birlikte istifade etme adına da bütün bölge halkımızı bu güzel etkinliğe bekliyor, şimdiden Kadir Gecesi’nin ülkemize ve bütün İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” diyerek herkesi düzenleyecekleri geceye davet etti.    
Darıca Belediyesi, düzenleyeceği programla bu yılda Kadir Gecesi’nde bölge halkını Darıca sahilde buluşturacak.

Kadir Gecesi nedeniyle düzenlenecek programda toplu iftar yemeğinde Darıca halkı orucunu birlikte açacak. Ünlü hafızlar tarafından Kuran Kerim ziyafeti, ile ramazan sohbeti, ilahiler ve ardından binlerce insan hep birlikte Enderun usulü toplu teravih namazı kılarak hep birlikte el açıp dua edecekler. Teravih namazının ardından ise Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V.)‘in  Sakal-ı Şerifi sahilde vatandaşların ziyaretine açılacak.

BU GÜZEL GECEYİ BİRLİKTE İHYA EDELİM

Bütün bölge halkını Kadir Gecesi’nde Darıca’ya davet eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ”Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz programlar ve mahalle iftarlarıyla bir ay boyunca halkımızın içinde olduk. Bu bereketli ayın feyzi ve bereketi için hep birlikte el açıp dua ettik. Birlik ve beraberlik duygularının had safhaya ulaştığı bu mübarek günlerde, bin geceden daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin feyz ve bereketinden hep birlikte istifade etme adına da bütün bölge halkımızı bu güzel etkinliğe bekliyor, şimdiden Kadir Gecesi’nin ülkemize ve bütün İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” diyerek herkesi düzenleyecekleri geceye davet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.