19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Namık Kemal İlkokulu misafirlerini ağırladı!

Darıca 22.11.2015 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Namık Kemal İlkokulu misafirlerini ağırladı!

Namık Kemal İlkokulu Erasmus+ projesi kapsamında 8-14 Kasım tarihleri arasında Polonya, Bulgaristan, Estonya ve İtalya’dan gelen 21 kişilik gruba ev sahipliği yaptı

Namık Kemal İlkokulu Erasmus+ projesi kapsamında 8-14 Kasım tarihleri arasında Polonya, Bulgaristan, Estonya ve İtalya’dan gelen 21 kişilik gruba ev sahipliği yaptı. Hafta boyunca okulda çeşitli etkinliklerde bulunuldu. Bütün ülkeler sınıflarda kendi yaşadıkları bölgenin ve okullarının sunumlarını yaptılar. Daha sonra bahçede bütün okul öğrencilerinin de katılımıyla kendi geleneksel çocuk oyunlarını tanıttılar. Bölge yerel yönetimiyle de tanışma şansı bulan grup ilçe'nin doğal güzelliklerinin yanı sıra İstanbul’un tarihi ve doğal yerlerini de gezme fırsatı buldu. İlçe'ye ve okula hayran kalan grup bütün haftayı eğlenceli ve verimli bir şekilde geçirdi. Son akşam düzenlenen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ’un da katılımıyla gerçekleşen veda gecesinde misafirler Türk müziği ezgileriyle coştular. Ülkemizden ayrılırken unutulmayacak güzellikte anılarla ayrıldıklarını, Türk misafirperverliğini, cömertliğini ve sıcaklığını yerinde yaşadıklarını ve burada yaşadıklarını ülkelerinde bütün yakınlarıyla paylaşacaklarını belirttiler. Veda anında öğrenciler oldukça duygusal anlar yaşadılar. Ülkelerine döndüklerinde velilerinden Namık Kemal İlkokulu velilerine teşekkür mesajları gönderdiler. Aylar öncesinden başlayan hazırlık aşamasında ve projenin uygulanma haftasında emeği geçenleri kutluyoruz. Namık Kemal İlkokulu'nun projesi TC Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığınca desteklenmektedir.   
Namık Kemal İlkokulu Erasmus+ projesi kapsamında 8-14 Kasım tarihleri arasında Polonya, Bulgaristan, Estonya ve İtalya’dan gelen 21 kişilik gruba ev sahipliği yaptı

Namık Kemal İlkokulu Erasmus+ projesi kapsamında 8-14 Kasım tarihleri arasında Polonya, Bulgaristan, Estonya ve İtalya’dan gelen 21 kişilik gruba ev sahipliği yaptı. Hafta boyunca okulda çeşitli etkinliklerde bulunuldu. Bütün ülkeler sınıflarda kendi yaşadıkları bölgenin ve okullarının sunumlarını yaptılar. Daha sonra bahçede bütün okul öğrencilerinin de katılımıyla kendi geleneksel çocuk oyunlarını tanıttılar. Bölge yerel yönetimiyle de tanışma şansı bulan grup ilçe'nin doğal güzelliklerinin yanı sıra İstanbul’un tarihi ve doğal yerlerini de gezme fırsatı buldu. İlçe'ye ve okula hayran kalan grup bütün haftayı eğlenceli ve verimli bir şekilde geçirdi. Son akşam düzenlenen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ’un da katılımıyla gerçekleşen veda gecesinde misafirler Türk müziği ezgileriyle coştular.

Ülkemizden ayrılırken unutulmayacak güzellikte anılarla ayrıldıklarını, Türk misafirperverliğini, cömertliğini ve sıcaklığını yerinde yaşadıklarını ve burada yaşadıklarını ülkelerinde bütün yakınlarıyla paylaşacaklarını belirttiler. Veda anında öğrenciler oldukça duygusal anlar yaşadılar. Ülkelerine döndüklerinde velilerinden Namık Kemal İlkokulu velilerine teşekkür mesajları gönderdiler. Aylar öncesinden başlayan hazırlık aşamasında ve projenin uygulanma haftasında emeği geçenleri kutluyoruz. Namık Kemal İlkokulu'nun projesi TC Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığınca desteklenmektedir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.