19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’nın 9 mahallesinde çalışma var!

Darıca 07.09.2020 - 20:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’nın 9 mahallesinde çalışma var!

Daha yaşanabilir bir Darıca için, Darıca’da çukur kalmayana kadar çalışmalar devam ediyor. Darıca’da bu hafta tam 9 mahallede yol ve parke serim çalışması gerçekleştirilecek. Darıca’da asfalt ve parke serim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Başkan Bıyık, Darıca’daki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bu hafta Darıca’nın 9 mahallesinde yol ve parke serim çalışması gerçekleştireceklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca’dan Eskihisar’a yeni giriş projesi kapsamında Darıca Cengiz Topel Caddesi’nde çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. 3 BİN NOKTADA 28 BİN TON ASFALT Prestijli cadde uygulamamıza da bir yandan hız verdik. Yaklaşık 70 milyon TL’lik altyapı ihalesi yapılarak projemizi hayata geçiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana 3 bin noktada 28 bin ton asfalt ve 50 bin metrekare parke taşı çalışması yaptık. Ancak yine de bu çalışmalar Darıcamız için yeterli değil. Her geçen gün çalışmalarımızın üstüne koyarak Darıca’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz.  ADETA ÇUKUR SEFERBERLİĞİ Darıca’da adeta çukur seferberliği başlattık. Yol medeniyet demektir. Biz de bu düsturla çalışıyor. Güzel ilçemizin neresinde eksik varsa,  orada harekete geçiyoruz. Ekiplerimiz ilçemiz genelinde plan program dahilinde belirlenen sokaklara parke serim işlemi gerçekleştiriyorlar. Bu hafta Darıcamız’ın tam 9 mahallesinde asfalt ve parke serim işlemi işlem gerçekleştireceğiz.  SOKAK SOKAK ÇALIŞMA VAR  Abdi İpekçi, Cami, Piri Reis ve Osmangazi Mahallelerimizde sokak sokak parke serim çalışmaları yapacağız. Bağlarbaşı ve Kazım Karabekir Mahallelerimizde ise asfalt yama programı hazırladık. Bağlarbaşı, Piri Reis, Fevzi Çakmak ve Yeni Mahalle’de yıpranan, eksiklikleri olan parkelerimizi yenileyeceğiz. Son olarak Nenehatun Mahallemizde ise asfalt serimi yapacağız.”  

Daha yaşanabilir bir Darıca için, Darıca’da çukur kalmayana kadar çalışmalar devam ediyor. Darıca’da bu hafta tam 9 mahallede yol ve parke serim çalışması gerçekleştirilecek.
Darıca’da asfalt ve parke serim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Başkan Bıyık, Darıca’daki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bu hafta Darıca’nın 9 mahallesinde yol ve parke serim çalışması gerçekleştireceklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca’dan Eskihisar’a yeni giriş projesi kapsamında Darıca Cengiz Topel Caddesi’nde çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor.
3 BİN NOKTADA 28 BİN TON ASFALT
Prestijli cadde uygulamamıza da bir yandan hız verdik. Yaklaşık 70 milyon TL’lik altyapı ihalesi yapılarak projemizi hayata geçiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana 3 bin noktada 28 bin ton asfalt ve 50 bin metrekare parke taşı çalışması yaptık. Ancak yine de bu çalışmalar Darıcamız için yeterli değil. Her geçen gün çalışmalarımızın üstüne koyarak Darıca’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. 
ADETA ÇUKUR SEFERBERLİĞİ
Darıca’da adeta çukur seferberliği başlattık. Yol medeniyet demektir. Biz de bu düsturla çalışıyor. Güzel ilçemizin neresinde eksik varsa,  orada harekete geçiyoruz. Ekiplerimiz ilçemiz genelinde plan program dahilinde belirlenen sokaklara parke serim işlemi gerçekleştiriyorlar. Bu hafta Darıcamız’ın tam 9 mahallesinde asfalt ve parke serim işlemi işlem gerçekleştireceğiz. 
SOKAK SOKAK ÇALIŞMA VAR 
Abdi İpekçi, Cami, Piri Reis ve Osmangazi Mahallelerimizde sokak sokak parke serim çalışmaları yapacağız. Bağlarbaşı ve Kazım Karabekir Mahallelerimizde ise asfalt yama programı hazırladık. Bağlarbaşı, Piri Reis, Fevzi Çakmak ve Yeni Mahalle’de yıpranan, eksiklikleri olan parkelerimizi yenileyeceğiz. Son olarak Nenehatun Mahallemizde ise asfalt serimi yapacağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.