19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’nın eski tüfekleri sahaya iniyor

Spor 06.04.2017 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’nın eski tüfekleri sahaya iniyor

Uzun yıllar yeşil sahalarda başarıyla mücadele eden Darıca’nın eski futbolcuları, yeniden yeşil sahalara dönüyor. Darıca Masterler takımında buluşan eski tüfekler, güzel bir oluşumla bir araya gelerek hünerlerine sergilemeye devam edecekler.

İddialı bir ekip kuran Darıca Masterler futbol takımı bölgemizdeki önemli isimleri bünyesinde bulunduruyor. Bölgemizin deneyimli futbolcu ve antrenörlerinden Eyüp Tutçuoğlu, Özgür Demirtaş,Yaşar Aydın, Sinan Ezdi,Hasan Altuntaş,Özer Sıtkı Özcan  ve İbrahim Akdoğan’ın girişimleriyle kurulan Darıca Masterler futbol takımı, yaklaşık 1 aydan bu yana çalışmalarına Darıca  Nenehatun Stadı’nda devam ediyor. ÖNCE ANTALYA SONRA LİG Geçtiğimiz günlerde Darıca Kale Bayramoğluspor U-19 takımı ile hazırlık maçı yapan Darıca Masterler, iyi sinyaller verdi. Darıca’nın eski tüfekleri ilk olarak, 19-23 Nisan’da Antalya’da yapılacak olan 2.Masterler Antalya Şampiyonası’nda boy gösterecek. Ardından 2017-2018 sezonu Türkiye Masterler Ligi’ne katılacak. HALİM CEYRAN TECRÜBELERİNİ AKTARACAK Öte yandan Darıca Masterler takımı yönetiminde önemli isimler yer alacak. Bölgemizin tanınan ve sevilen spor adamlarından Halim Ceyran, 35 yılı aşkın futbol bilgi ve birikimini Darıca Masterler takımına aktaracak. Darıca Masterler futbol takımının idari işler sorumluluğunu ise bölgemizin deneyimli eğitimcisi ve spor yöneticisi Gökhan Yaman yürütecektir.
Uzun yıllar yeşil sahalarda başarıyla mücadele eden Darıca’nın eski futbolcuları, yeniden yeşil sahalara dönüyor. Darıca Masterler takımında buluşan eski tüfekler, güzel bir oluşumla bir araya gelerek hünerlerine sergilemeye devam edecekler.

İddialı bir ekip kuran Darıca Masterler futbol takımı bölgemizdeki önemli isimleri bünyesinde bulunduruyor. Bölgemizin deneyimli futbolcu ve antrenörlerinden Eyüp Tutçuoğlu, Özgür Demirtaş,Yaşar Aydın, Sinan Ezdi,Hasan Altuntaş,Özer Sıtkı Özcan  ve İbrahim Akdoğan’ın girişimleriyle kurulan Darıca Masterler futbol takımı, yaklaşık 1 aydan bu yana çalışmalarına Darıca  Nenehatun Stadı’nda devam ediyor.

ÖNCE ANTALYA SONRA LİG

Geçtiğimiz günlerde Darıca Kale Bayramoğluspor U-19 takımı ile hazırlık maçı yapan Darıca Masterler, iyi sinyaller verdi. Darıca’nın eski tüfekleri ilk olarak, 19-23 Nisan’da Antalya’da yapılacak olan 2.Masterler Antalya Şampiyonası’nda boy gösterecek. Ardından 2017-2018 sezonu Türkiye Masterler Ligi’ne katılacak.

HALİM CEYRAN TECRÜBELERİNİ AKTARACAK

Öte yandan Darıca Masterler takımı yönetiminde önemli isimler yer alacak. Bölgemizin tanınan ve sevilen spor adamlarından Halim Ceyran, 35 yılı aşkın futbol bilgi ve birikimini Darıca Masterler takımına aktaracak. Darıca Masterler futbol takımının idari işler sorumluluğunu ise bölgemizin deneyimli eğitimcisi ve spor yöneticisi Gökhan Yaman yürütecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.