19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’nın gururu oldu

Spor 03.05.2017 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’nın gururu oldu

Ülkemizde 2006 yılından bu yana özerk olan ve elit savunma branşlarından milli sporumuz güreş gibi asil bir geçmişe sahip olan Muay Thai (Tayland Boksu), Darıca’nın 5’nci kademe Teknik Direktörü Murat Karakuş ile birlikte ses getirmeye devam ediyor. Ülkemizde miniklerden büyüklere kadar Milli Takım düzeyinde bir çok branşta ve sikletle bay-bayan ve profesyonel olarak yapılan Muay Thai branşında Türkiye’de toplamda 22 antrenör görev yapıyor. DARICA’DAN SADECE KARAKUŞ VAR 22 antrenör arasında ise Darıca’nın deneyimli antrenörlerinden Darıca Bahadır Spor Kulübü’nde eğitimlerine devam eden Murat Karakuş yer alıyor. Murat Karakuş, çeşitli zamanlarda Muay Thai milli takımında görev alarak yurt dışında ülkemizi milli takım antrenörü olarak temsil ediyor. Muay Thai Federasyonu tarafından Nisan ayında açılan ve ülkemiz tüm illerinden seçilen Milli Takım antrenörleri için zorlu bir kurs dönemini geçirmiş, aralarından ise antrenör Murat Karakuş da dahil olarak 22 mezun verdi.  

Ülkemizde 2006 yılından bu yana özerk olan ve elit savunma branşlarından milli sporumuz güreş gibi asil bir geçmişe sahip olan Muay Thai (Tayland Boksu), Darıca’nın 5’nci kademe Teknik Direktörü Murat Karakuş ile birlikte ses getirmeye devam ediyor. Ülkemizde miniklerden büyüklere kadar Milli Takım düzeyinde bir çok branşta ve sikletle bay-bayan ve profesyonel olarak yapılan Muay Thai branşında Türkiye’de toplamda 22 antrenör görev yapıyor.

DARICA’DAN SADECE KARAKUŞ VAR

22 antrenör arasında ise Darıca’nın deneyimli antrenörlerinden Darıca Bahadır Spor Kulübü’nde eğitimlerine devam eden Murat Karakuş yer alıyor. Murat Karakuş, çeşitli zamanlarda Muay Thai milli takımında görev alarak yurt dışında ülkemizi milli takım antrenörü olarak temsil ediyor. Muay Thai Federasyonu tarafından Nisan ayında açılan ve ülkemiz tüm illerinden seçilen Milli Takım antrenörleri için zorlu bir kurs dönemini geçirmiş, aralarından ise antrenör Murat Karakuş da dahil olarak 22 mezun verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.