Darıca’nın hayvan tedavi merkezi!

Darıca 15.09.2020 - 22:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’nın hayvan tedavi merkezi!

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda yaralı ve bakıma muhtaç hayvanlar tedavi edilerek tekrar doğaya salınıyor. Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda yaralı ve bakıma muhtaç hayvanlar tedavisinin ve rehabilitasyonunun ardından doğaya salınıyor. Martılar ve nesli tükenmekte olan kuşların tedavi rehabilite edilmesinin çok önemli olduğunu söyleyen Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Müdürü Can Bodur yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Halsiz düşmüş ve bakıma muhtaç halde parkımıza getirilen Balaban Kuşunun tedavisinin ve rehabilitasyonunun yapılması için hızlıca çalışmalar yürüttük. NESLİ TÜKENMEK ÜZERE Bir hafta parkımızda bakılan Balaban Kuşunun tedavisi veteriner hekimlerimizce tamamlandı ve Balaban Kuşu’nun doğada avlanıp beslenebileceğinden emin olduktan sonra doğaya bıraktık. Balaban Kuşu, nesli tükenmekte olan kuşlar arasında ve bu tür yabani kuşların evde beslenmemesi onların tekrar doğaya dönebilmesi için çok önemli. YARALI MARTILAR YENİDEN GÖKYÜZÜYLE BULUŞUYOR! Kocaeli yakınlarında bulunan tüm yaralı martılar tedavi için bakanlık tarafından parkımıza bırakılır. Parkımızda baktığımız bu yaralı martıları tedavi ettikten sonra yeniden gökyüzüyle buluştururuz. Her yıl onlarca martı parkımızda tedavi ediliyor ve doğaya dönüyor. Bu yıl da yine bir çok martıyı tedavi edip doğaya kazandırdık. Doğaya kazandırdıklarımız için hayvanların bakımı ve tedavisinde emeği geçen veteriner hekimlerimize ve bakıcılarımıza teşekkür ve sevgilerimizle.”

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda yaralı ve bakıma muhtaç hayvanlar tedavi edilerek tekrar doğaya salınıyor.

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda yaralı ve bakıma muhtaç hayvanlar tedavisinin ve rehabilitasyonunun ardından doğaya salınıyor. Martılar ve nesli tükenmekte olan kuşların tedavi rehabilite edilmesinin çok önemli olduğunu söyleyen Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Müdürü Can Bodur yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Halsiz düşmüş ve bakıma muhtaç halde parkımıza getirilen Balaban Kuşunun tedavisinin ve rehabilitasyonunun yapılması için hızlıca çalışmalar yürüttük.

NESLİ TÜKENMEK ÜZERE

Bir hafta parkımızda bakılan Balaban Kuşunun tedavisi veteriner hekimlerimizce tamamlandı ve Balaban Kuşu’nun doğada avlanıp beslenebileceğinden emin olduktan sonra doğaya bıraktık. Balaban Kuşu, nesli tükenmekte olan kuşlar arasında ve bu tür yabani kuşların evde beslenmemesi onların tekrar doğaya dönebilmesi için çok önemli.

YARALI MARTILAR YENİDEN GÖKYÜZÜYLE BULUŞUYOR!

Kocaeli yakınlarında bulunan tüm yaralı martılar tedavi için bakanlık tarafından parkımıza bırakılır. Parkımızda baktığımız bu yaralı martıları tedavi ettikten sonra yeniden gökyüzüyle buluştururuz. Her yıl onlarca martı parkımızda tedavi ediliyor ve doğaya dönüyor. Bu yıl da yine bir çok martıyı tedavi edip doğaya kazandırdık. Doğaya kazandırdıklarımız için hayvanların bakımı ve tedavisinde emeği geçen veteriner hekimlerimize ve bakıcılarımıza teşekkür ve sevgilerimizle.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.