Darıca’nın ‘KOKOÇ’u var

Spor 23.08.2017 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’nın ‘KOKOÇ’u var

Darıca G.B’nin yeni transferi Emrullah Kokoç, Velimeşe maçını kazanarak sezona 3 puanla başlamak istediklerini söylerken, sezonu şampiyonlukla bitirmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Darıca Gençlerbirliği’nin tecrübeli yıldızı Emrullah Kokoç, Cumartesi günü oynanacak olan Velimeşespor maçını iple çekiyor. Çok iyi bir kamp dönemi geçiren ve hırslı çalışmasıyla bir çok genç futbolcuya örnek olan Kokoç, sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyledi. İlerlemiş yaşına rağmen bitmek bilmeyen enerjisi ve hırsıyla ne kadar önemli bir transfer olduğunu açıkça gözler önüne seren 35 yaşındaki oyuncu, sarı yeşillilerin en önemli kozlarından bir tanesi olacak. ‘’3 PUANLA BAŞLAMAK İSTİYORUZ’’ Şampiyonluklarla dolu olan kariyerine yeni bir şampiyonluk daha eklemek istediğini belirten Kokoç, ‘’Farklı takımlarda 3 kez şampiyonluk yaşadım. Ama bu asla benim başarıya doyduğum anlamına gelmiyor. Darıca G.B’nin başarısına katkı sunmaya geldim. Aldığım her kuruşun hakkını vermek için elimden gelen tüm mücadeleyi göstereceğim. Allah’ın izniyle Cumartesi günü 3 puanla başlayarak emin adımlarla hedefimize koşmak istiyoruz’’dedi. 
Darıca G.B’nin yeni transferi Emrullah Kokoç, Velimeşe maçını kazanarak sezona 3 puanla başlamak istediklerini söylerken, sezonu şampiyonlukla bitirmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Darıca Gençlerbirliği’nin tecrübeli yıldızı Emrullah Kokoç, Cumartesi günü oynanacak olan Velimeşespor maçını iple çekiyor. Çok iyi bir kamp dönemi geçiren ve hırslı çalışmasıyla bir çok genç futbolcuya örnek olan Kokoç, sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyledi. İlerlemiş yaşına rağmen bitmek bilmeyen enerjisi ve hırsıyla ne kadar önemli bir transfer olduğunu açıkça gözler önüne seren 35 yaşındaki oyuncu, sarı yeşillilerin en önemli kozlarından bir tanesi olacak.

‘’3 PUANLA BAŞLAMAK İSTİYORUZ’’

Şampiyonluklarla dolu olan kariyerine yeni bir şampiyonluk daha eklemek istediğini belirten Kokoç, ‘’Farklı takımlarda 3 kez şampiyonluk yaşadım. Ama bu asla benim başarıya doyduğum anlamına gelmiyor. Darıca G.B’nin başarısına katkı sunmaya geldim. Aldığım her kuruşun hakkını vermek için elimden gelen tüm mücadeleyi göstereceğim. Allah’ın izniyle Cumartesi günü 3 puanla başlayarak emin adımlarla hedefimize koşmak istiyoruz’’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.